Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Fajtlapy Milanówek
Normal Tactiek 2 at
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 37.9
unsatisfactory Schieten solid
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Lejnert is nu in balbezit. Minh Khải is nu in balbezit. Minh Khải met een sublieme pass. Buzzi is nu in balbezit. Buzzi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Lejnert probeert naar een medespeler te passen. Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch probeert naar een medespeler te passen. Szymaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szumek speelt de bal door. Minh Khải kopt de bal weg. Klungelig pakt Roоney de bal. Roоney schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Lejnert rent richting de bal. Minh Khải verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Khải passt de bal met de wreef. Daar is Buzzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buzzi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fajtlapy - Milanówek 0:1

13e minuut.
Petrzak is nu in balbezit. Petrzak geeft een hoge lob. Minh Khải kopt de bal weg. Roоney kan de bal niet met de borst controleren. Roоney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buzzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney haalt uit met een fantastische trap. Jerski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lejnert speelt de bal door. Klungelig pakt Buzzi de bal. Buzzi probeert naar een medespeler te passen. Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Lejnert bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Díaz onderschept slim de pass. Ruiz Díaz probeert naar een medespeler te passen. Buzzi is nu in balbezit. Buzzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Łapiński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dudziak. Łapiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łapiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buzzi kopt de bal weg. Roоney probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paradys rent richting de bal. Paradys passt de bal zonder na te denken.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fajtlapy - Milanówek 0:2

45e minuut.
El Sayed Nader geeft een hoge lob. Pazoła rent richting de bal. Bizoń onderschept slim de pass. Roоney is nu in balbezit. Roоney haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fajtlapy - Milanówek 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fajtlapy 64%, Milanówek 36%.
FC Fajtlapy - Milanówek 0:3

47e minuut.
Lejnert rent richting de bal. Bizoń onderschept slim de pass. Bizoń speelt de bal door. Roоney rent richting de bal. Roоney haalt uit met een fantastische trap. Arndt bokst de bal weg.

62e minuut.
Święciński passt de bal in één keer door. Szymaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymaniec speelt de bal door. Daar is Bodzioch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bodzioch geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szumek met een sublieme pass. Minh Khải kopt de bal weg. Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney haalt uit met een fantastische trap. Arndt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fajtlapy - Milanówek 0:4

68e minuut.
Ruiz Díaz onderschept slim de pass. Ruiz Díaz geeft een lange en hoge pass. Daar is Paradys, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roоney is nu in balbezit. Roоney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Fajtlapy - Milanówek 0:5

73e minuut.
Bizoń speelt de bal door. Roоney is nu in balbezit. Paradys rent richting de bal. Roоney verovert de bal door een tackle van achteren. Roоney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ruiz Díaz met een sublieme pass. Woś bereikt de bal nog maar net als eerste. Woś geeft een lange en hoge pass. Buzzi heeft problemen om de bal te vangen. Buzzi schiet op doel. Arndt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Fajtlapy 57%, Milanówek 43%.
FC Fajtlapy - Milanówek 0:5