Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Milanówek Dobre Kangury
2 at Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
20 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 16.6
solid Schieten unsatisfactory
average Passen weak
average Verdedigen poor


5e minuut.
Petrzak geeft de bal voor. Inworp. Chmielewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donocik bereikt de bal nog maar net als eerste. Donocik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Donocik met een sublieme pass. Ruiz Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruiz Díaz probeert naar een medespeler te passen. Buzzi is nu in balbezit. Buzzi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Minh Khải onderschept slim de pass. Minh Khải met een sublieme pass. Ruiz Díaz probeert naar een medespeler te passen. Buzzi heeft problemen om de bal te vangen. Buzzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Hanczewski trapt de bal weg van het doel. Minh Khải met een sublieme pass. Roоney is nu in balbezit. Roоney haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanówek - Dobre Kangury 1:0

13e minuut.
Bazluk rent richting de bal. Bazluk speelt de bal door. Dyrda is nu in balbezit. Roоney is nu in balbezit. Roоney draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Chmielewski is nu in balbezit. Bizoń onderschept slim de pass. Bizoń passt de bal met de wreef. Roоney rent richting de bal. Roоney haalt uit met een fantastische trap. Hanczewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Tokarz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bizoń met de inworp. Roоney rent richting de bal. Roоney schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanówek - Dobre Kangury 2:0

40e minuut.
Ruiz Díaz is nu in balbezit. Ruiz Díaz probeert naar een medespeler te passen. Dyrda is nu in balbezit. Buzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Buzzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milanówek 41%, Dobre Kangury 59%.
Milanówek - Dobre Kangury 2:0

62e minuut.
Rotman rent richting de bal. Rotman geeft de bal voor. Daar is Wyręba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roоney rent richting de bal. Roоney schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tunç raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Łapiński komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Minh Khải onderschept slim de pass. Minh Khải probeert naar een medespeler te passen. Makulec bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Buzzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Minh Khải passt de bal met de wreef. Wyręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney onderschept slim de pass. Roоney schiet op doel. Hanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milanówek - Dobre Kangury 3:0

75e minuut.
Wyręba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruiz Díaz met een snelle inworp. Klungelig pakt Buzzi de bal. Buzzi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milanówek 34%, Dobre Kangury 66%.
Milanówek - Dobre Kangury 3:0