Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mundurowi Liść Dębu
Normal Tactiek LD
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 27.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen average


9e minuut.
Inworp. Arambašić met een snelle inworp. Klungelig pakt Drăguloiu de bal. Drăguloiu schiet op doel. Klungelig pakt Maska de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mundurowi - Liść Dębu 0:1

11e minuut.
Tarek is nu in balbezit. Tarek geeft de bal voor. Daar is Sykut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrowolski is nu in balbezit. Dobrowolski geeft een hoge lob. Bratosławski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Poniedzielski de bal. Poniedzielski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Sierkowski is nu in balbezit. Tarek onderschept slim de pass. Tarek passt de bal in één keer door. Sochacki is nu in balbezit. Sochacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gałuszko rent richting de bal. Arambašić onderschept slim de pass. Arambašić passt de bal met de wreef. Drăguloiu is nu in balbezit. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mundurowi 44%, Liść Dębu 56%.
Mundurowi - Liść Dębu 0:1

47e minuut.
Sierkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierkowski geeft een hoge lob. Maska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Akçal geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gałuszko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sochacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sochacki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Laskowik is nu in balbezit. Arambašić verovert de bal door een tackle van achteren. Arambašić probeert naar een medespeler te passen. Drăguloiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Drăguloiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Służewski is nu in balbezit. Służewski geeft een lange en hoge pass. Sochacki probeert de bal aan de voet te houden. Sierkowski rent richting de bal. Sierkowski schiet op doel. Świerczok bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Sochacki kopt de bal weg. Jarosik is nu in balbezit. Arambašić onderschept slim de pass. Arambašić haalt uit met een fantastische trap. Świerczok probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mundurowi - Liść Dębu 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mundurowi 41%, Liść Dębu 59%.
Mundurowi - Liść Dębu 0:2