Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Koszyce Wielkie Fenerbahçe Stambuł
11_2023 Tactiek 442
62% Balbezit 38%
40% Spel op eigen helft 60%
30 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.6 gemiddelde waardering 20
very good Schieten poor
very good Passen poor
weak Verdedigen average


8e minuut.
Chrapek is nu in balbezit. Chrapek geeft de bal voor. Blondel kopt de bal weg. Gécsek rent richting de bal. Gécsek schiet op doel. Afera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Fenerbahçe Stambuł 1:0

14e minuut.
Sinicki is nu in balbezit. Sinicki probeert naar een medespeler te passen. Gécsek is nu in balbezit. Daar is Gécsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gécsek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Gécsek passt de bal zonder na te denken. Blondel rent richting de bal. Blondel speelt de bal door. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Fenerbahçe Stambuł 2:0

25e minuut.
Kamiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blondel rent richting de bal. Blondel met een sublieme pass. Gécsek is nu in balbezit. Gécsek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Blondel geeft de bal voor. Gécsek krijgt zijn hoofd ertegen. Chrapek heeft problemen om de bal te vangen. Kamiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamiński schiet op doel. Afera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Goleniec heeft problemen om de bal te vangen. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Fenerbahçe Stambuł 3:0

43e minuut.
Magyari geeft een hoge lob. Gécsek speelt de bal door. Blondel heeft problemen om de bal te vangen. Blondel geeft de bal voor. Gécsek maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Koszyce Wielkie 46%, Fenerbahçe Stambuł 54%.
FC_Koszyce Wielkie - Fenerbahçe Stambuł 3:0

49e minuut.
Daar is Gécsek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gécsek passt de bal met de wreef. Blondel is nu in balbezit. Blondel geeft een hoge lob. Gécsek krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Fenerbahçe Stambuł 4:0

50e minuut.
Rudecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel begaat een overtreding. Rudecki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaktus met een snel genomen vrije trap. Baraniecki is nu in balbezit. Baraniecki draait met de bal, schiet en ... Gilbert kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Gécsek met een sublieme pass. Blondel heeft problemen om de bal te vangen. Blondel geeft een lange en hoge pass. Gécsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gécsek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Fenerbahçe Stambuł 5:0

59e minuut.
Blondel is nu in balbezit. Blondel passt de bal zonder na te denken. Gécsek rent richting de bal. Gécsek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Fenerbahçe Stambuł 6:0

62e minuut.
Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel passt de bal in één keer door. Gécsek rent richting de bal. Gécsek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Fenerbahçe Stambuł 7:0

78e minuut.
Gécsek rent richting de bal. Gécsek probeert naar een medespeler te passen. Blondel bereikt de bal nog maar net als eerste. Blondel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Koszyce Wielkie - Fenerbahçe Stambuł 8:0

86e minuut.
Rudecki passt de bal zonder na te denken. Kocijanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraniecki begaat een overtreding. Baraniecki krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Blondel met een sublieme pass. Kamiński rent richting de bal. Klungelig pakt Blondel de bal. Kamiński geeft een hoge lob. Gécsek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Koszyce Wielkie 34%, Fenerbahçe Stambuł 66%.
FC_Koszyce Wielkie - Fenerbahçe Stambuł 8:0