Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iowa Wolf Pack Wks Mokotów
532 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten unsatisfactory
very good Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Brătescu rent richting de bal. Brătescu geeft de bal voor. Orkowski heeft problemen om de bal te vangen. Toti rent richting de bal. Toti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Barańczyk trapt de bal weg. Brătescu rent richting de bal. Brătescu passt de bal met de wreef. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kęska is nu in balbezit. Bódis bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kęska zal de hoekschop nemen. Stalev kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bódis passt de bal zonder na te denken. Brătescu rent richting de bal. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti draait met de bal, schiet en ... Barańczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Iowa Wolf Pack - Wks Mokotów 1:0

20e minuut.
Stalev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Polewicz komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Ukleja met een sublieme pass. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak passt de bal in één keer door. Toti rent richting de bal. Toti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Doeltrap. Andrysz trapt de bal weg. Brătescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Toti de bal. Toti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iowa Wolf Pack 35%, Wks Mokotów 65%.
Iowa Wolf Pack - Wks Mokotów 1:0

46e minuut.
Brătescu is nu in balbezit. Brătescu passt de bal in één keer door. Roczniak is nu in balbezit. Toti is nu in balbezit. Toti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iowa Wolf Pack - Wks Mokotów 2:0

51e minuut.
Damour geeft de bal voor. Brătescu rent richting de bal. Brătescu probeert naar een medespeler te passen. Roczniak heeft problemen om de bal te vangen. Roczniak draait met de bal, schiet en ... Barańczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andrysz heeft problemen om de bal te vangen. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iowa Wolf Pack - Wks Mokotów 3:0

54e minuut.
Murdzak verovert de bal door een tackle van achteren. Murdzak geeft een hoge lob. Toti kopt de bal weg. Roczniak is nu in balbezit. Roczniak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bódis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brătescu geeft de bal voor. Roczniak krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Iowa Wolf Pack - Wks Mokotów 4:0

80e minuut.
Daar is Brătescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brătescu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Toti de bal. Roczniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Roczniak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Iowa Wolf Pack - Wks Mokotów 5:0

86e minuut.
Damour passt de bal zonder na te denken. Ukleja is nu in balbezit. Ukleja passt de bal zonder na te denken. Roczniak rent richting de bal. Roczniak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iowa Wolf Pack 32%, Wks Mokotów 68%.
Iowa Wolf Pack - Wks Mokotów 5:0