Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LZS Kopacze STW
Normal Tactiek 532
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Dworski onderschept slim de pass. Dworski speelt de bal door. Kruk is nu in balbezit. Kruk schiet op doel. Gorgoń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Kopacze - STW 0:1

12e minuut.
Michalczuk passt de bal met de wreef. Chojnacki met een sublieme pass. Stolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz haalt uit met een fantastische trap. Uszaty werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LZS Kopacze - STW 1:1

19e minuut.
Kruk rent richting de bal. Ostocki is nu in balbezit. Ostocki passt de bal met de wreef. Twarogowski rent richting de bal. Twarogowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Kopacze - STW 1:2

22e minuut.
Szkrabik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Źdźbło komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Fułat is nu in balbezit. Kruk onderschept slim de pass. Kruk schiet op doel. Gorgoń probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Watral bereikt de bal nog maar net als eerste. Watral passt de bal zonder na te denken. Daar is Stolarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stolarz draait met de bal, schiet en ... Uszaty maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LZS Kopacze - STW 2:2

39e minuut.
Watral verovert de bal door een tackle van achteren. Chojnacki rent richting de bal. Chojnacki probeert naar een medespeler te passen. Stolarz is nu in balbezit. Stolarz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Klungelig pakt Służalec de bal. Kruk onderschept slim de pass. Kruk met een sublieme pass. Daar is Twarogowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twarogowski haalt uit met een fantastische trap. Gorgoń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Michalczuk is nu in balbezit. Marczyński onderschept slim de pass. Marczyński speelt de bal door. Stolarz is nu in balbezit. Stolarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Kopacze 51%, STW 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LZS Kopacze - STW 2:2

46e minuut.
Chojnacki speelt de bal door. Wlazłowski geeft een lange en hoge pass. Fułat rent richting de bal. Kruk onderschept slim de pass. Kruk schiet op doel. Gorgoń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Kopacze - STW 2:3

53e minuut.
Klungelig pakt Chojnacki de bal. Michalczuk rent richting de bal. Michalczuk passt de bal in één keer door. Stolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Szynalewski met de inworp. Żywicki is nu in balbezit. Żywicki met een sublieme pass. Stolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz schiet op doel. Uszaty verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Stolarz rent richting de bal. Stolarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LZS Kopacze - STW 3:3

64e minuut.
Źdźbło bereikt de bal nog maar net als eerste. Kruk onderschept slim de pass. Kruk probeert naar een medespeler te passen. Twarogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Twarogowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Kopacze - STW 3:4

75e minuut.
Szynalewski rent richting de bal. Twarogowski rent richting de bal. Twarogowski passt de bal zonder na te denken. Stolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Charłampowicz geeft de bal voor. Służalec kopt de bal weg. Źdźbło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kruk is nu in balbezit. Kruk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Charłampowicz is nu in balbezit. Charłampowicz passt de bal zonder na te denken. Kruk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędykiwiecz rent richting de bal. Jędykiwiecz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LZS Kopacze - STW 3:5

90e minuut.
Charłampowicz onderschept slim de pass. Charłampowicz probeert naar een medespeler te passen. Chojnacki speelt de bal door. Stolarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LZS Kopacze 38%, STW 62%.
LZS Kopacze - STW 3:5