Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Podwodne Niebo Zawsze Chaimproteam
Normal Tactiek 451
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Rezner onderschept slim de pass. Rezner passt de bal zonder na te denken. Malczuk met een sublieme pass. Łopatka rent richting de bal. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. Paleszewiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Czejgis geeft de bal voor. Łopatka controleert de bal met de borst. Zięcik is nu in balbezit. Łopatka verovert de bal door een tackle van achteren. Łopatka schiet op doel. Paleszewiecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Lipka geeft de bal voor. Malczuk is nu in balbezit. Malczuk speelt de bal door. Wiater is nu in balbezit. Wiater haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Czejgis is nu in balbezit. Rezner met een sublieme pass. Łopatka rent richting de bal. Łopatka schiet op doel. Paleszewiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Podwodne Niebo - Zawsze Chaimproteam 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podwodne Niebo 41%, Zawsze Chaimproteam 59%.
Podwodne Niebo - Zawsze Chaimproteam 0:1

60e minuut.
Srebrowicz is nu in balbezit. Lakwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Srebrowicz onderschept slim de pass. Dzieł rent richting de bal. Dzieł haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Malczuk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Petasz komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Wojtoń onderschept slim de pass. Wojtoń probeert naar een medespeler te passen. Łopatka rent richting de bal. Łopatka haalt uit met een fantastische trap. Zięcik rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Podwodne Niebo 60%, Zawsze Chaimproteam 40%.
Podwodne Niebo - Zawsze Chaimproteam 0:1