Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 20:05
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0147
  • Stadion: keinaM Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 19747
Zagłębie Sosnowiec SSA Tornado Inter
T4nowa Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
36 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 21.3
very good Schieten weak
solid Passen poor
adequate Verdedigen poor


5e minuut.
Genesio met een snelle inworp. Piskuła rent richting de bal. Piskuła passt de bal met de wreef. Ruíz is nu in balbezit. Ruíz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 1:0

7e minuut.
Kanesh rent richting de bal. Kanesh passt de bal met de wreef. Genesio speelt de bal door. Ruíz rent richting de bal. Ruíz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Genesio onderschept slim de pass. Genesio passt de bal in één keer door. Kanesh probeert naar een medespeler te passen. Lindenboim bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindenboim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 2:0

13e minuut.
Nõmme probeert naar een medespeler te passen. Bednarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz verovert de bal door een tackle van achteren. Ruíz draait met de bal, schiet en ... Wszołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 3:0

20e minuut.
Nõmme met de inworp. Kanesh kan de bal niet met de borst controleren. Kanesh geeft de bal voor. Genesio rent richting de bal. Genesio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bednarz probeert naar een medespeler te passen. Piskuła rent richting de bal. Piskuła passt de bal met de wreef. Lindenboim rent richting de bal. Lindenboim schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bednarz kan de bal niet met de borst controleren. Kanesh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednarz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bednarz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wszołek met een harde bal richting middenveld. Drągowski kopt de bal weg. Ruíz rent richting de bal. Ruíz haalt uit met een fantastische trap. Wszołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

28e minuut.
Fausto met een sublieme pass. Daar is Preda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preda geeft een hoge lob. Ruíz is nu in balbezit. Ruíz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Drągowski probeert naar een medespeler te passen. Nõmme rent richting de bal. Wojtala schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wojtala krijgt een gele kaart. Nõmme raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Piskuła zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lindenboim springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 4:0

37e minuut.
Wszołek trapt de bal weg van het doel. Genesio kopt de bal weg. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz draait met de bal, schiet en ... Wszołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 5:0

40e minuut.
Piskuła onderschept slim de pass. Piskuła speelt de bal door. Lindenboim rent richting de bal. Lindenboim schiet op doel. Wszołek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 6:0

41e minuut.
Jarczyk rent richting de bal. Jarczyk passt de bal in één keer door. Daar is Genesio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Genesio geeft een hoge lob. Lindenboim kopt de bal weg. Wszołek bokst de bal weg. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 7:0

42e minuut.
Ruíz met een sublieme pass. Daar is Fausto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fausto geeft een hoge lob. Lindenboim is nu in balbezit. Lindenboim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 26%, Tornado Inter 74%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 8:0

46e minuut.
Əlioğlu komt het veld opgelopen. Dojaś komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Pomietło geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nõmme zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dojaś is nu in balbezit. Dojaś geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruíz kopt de bal weg. Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś haalt uit met een fantastische trap. Əlioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wszołek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 9:0

51e minuut.
Piskuła probeert naar een medespeler te passen. Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś schiet op doel. Pomietło probeert de bal aan de voet te houden. Wszołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 10:0

52e minuut.
Madera probeert naar een medespeler te passen. Pulower is nu in balbezit. Əlioğlu onderschept slim de pass. Ruíz rent richting de bal. Ruíz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Doeltrap. Bednarz trapt de bal weg van het doel. Genesio kopt de bal weg. Ruíz kan de bal niet met de borst controleren. Ruíz draait met de bal, schiet en ... Wszołek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 11:0

59e minuut.
Pomietło bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlioğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Əlioğlu probeert naar een medespeler te passen. Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruíz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Ruíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś met een sublieme pass. Əlioğlu is nu in balbezit. Əlioğlu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 12:0

61e minuut.
Dojaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Dojaś probeert naar een medespeler te passen. Əlioğlu rent richting de bal. Əlioğlu draait met de bal, schiet en ... Wszołek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 13:0

61e minuut.
Daar is Madera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruíz onderschept slim de pass. Genesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Genesio geeft de bal voor. Əlioğlu springt en kopt de bal. Wszołek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 14:0

66e minuut.
Dojaś is nu in balbezit. Dojaś speelt de bal door. Nõmme rent richting de bal. Əlioğlu rent richting de bal. Əlioğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Madera rent richting de bal. Carqueja verovert de bal door een tackle van achteren. Carqueja geeft een lange en hoge pass. Bednarz controleert de bal met de borst. Əlioğlu is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 15:0

85e minuut.
Genesio passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dojaś de bal. Dojaś geeft een lange en hoge pass. Əlioğlu rent richting de bal. Əlioğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 16:0

87e minuut.
Daar is Mistrz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruíz is nu in balbezit. Dojaś is nu in balbezit. Daar is Ruíz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruíz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Genesio rent richting de bal. Genesio geeft een hoge lob. Nõmme heeft problemen om de bal te vangen. Əlioğlu is nu in balbezit. Əlioğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie Sosnowiec SSA 10%, Tornado Inter 90%.
Zagłębie Sosnowiec SSA - Tornado Inter 16:0