Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szlachta Nozdrzec kerlaeblaster58384683748
CRIS +1 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
30 gemiddelde waardering 21.9
poor Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Joński rent richting de bal. Joński passt de bal met de wreef. Morohai is nu in balbezit. Morohai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - kerlaeblaster58384683748 1:0

9e minuut.
Kresa met een sublieme pass. Daar is Ames, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ames passt de bal zonder na te denken. Morohai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morohai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Horda kopt de bal weg. Rębała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębała geeft een hoge lob. Bakuń maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Weiher rent richting de bal. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Morohai rent richting de bal. Morohai passt de bal zonder na te denken. Ochodek verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Ames de bal. Ames haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Larussa bereikt de bal nog maar net als eerste. Larussa probeert naar een medespeler te passen. Joński bereikt de bal nog maar net als eerste. Joński haalt uit met een fantastische trap. Ames probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Romper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szlachta Nozdrzec 21%, kerlaeblaster58384683748 79%.
Szlachta Nozdrzec - kerlaeblaster58384683748 1:0

51e minuut.
Ochodek geeft een hoge lob. Mielniczek is nu in balbezit. Laiso schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Laiso naar de kleedkamers voor een vroege douche.

52e minuut.
Kofin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Larussa neemt vlug de vrije trap. Morohai kopt de bal weg. Ames is nu in balbezit. Ames draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Arnau verovert de bal door een tackle van achteren. Arnau passt de bal in één keer door. Vives met een sublieme pass. Ames rent richting de bal. Ames schiet op doel. Romper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Rygielski kopt de bal weg. Ames rent richting de bal. Met opzet legt Kulek zijn tegenspeler op de grond. Kulek krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Larussa kopt de bal weg. Joński heeft problemen om de bal te vangen. Joński passt de bal met de wreef. Ames rent richting de bal. Ames haalt uit met een fantastische trap. Romper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Kofin speelt de bal door. Daar is Vives, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joński met een sublieme pass. Morohai bereikt de bal nog maar net als eerste. Morohai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Morohai rent richting de bal. Morohai geeft een lange en hoge pass. Daar is Ochodek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ames rent richting de bal. Ames draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szlachta Nozdrzec - kerlaeblaster58384683748 2:0

75e minuut.
Morohai probeert naar een medespeler te passen. Ochodek verovert de bal door een tackle van achteren. Joński probeert naar een medespeler te passen. Ames is nu in balbezit. Ames haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kulek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vives onderschept slim de pass. Vives passt de bal in één keer door. Larussa rent richting de bal. Larussa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szlachta Nozdrzec 22%, kerlaeblaster58384683748 78%.
Szlachta Nozdrzec - kerlaeblaster58384683748 2:0