Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Feirense. Atom Opole
tito Tactiek 352
38% Balbezit 62%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 58
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.3 gemiddelde waardering 34.4
weak Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Tenente bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenente met een sublieme pass. van Daal is nu in balbezit. van Daal draait met de bal, schiet en ... Ovedenie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:1

3e minuut.
Mejía Pérez rent richting de bal. Serfilippi met een sublieme pass. van Daal is nu in balbezit. van Daal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Mejía Pérez rent richting de bal. Eco verovert de bal door een tackle van achteren. Eco probeert naar een medespeler te passen. Cairo rent richting de bal. Cairo haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Daal is nu in balbezit. van Daal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:2

8e minuut.
van Daal is nu in balbezit. Cairo met een sublieme pass. Serfilippi rent richting de bal. Serfilippi haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:3

11e minuut.
Wierzchowski met een snelle inworp. Framnes probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chiquillo neemt de hoekschop. Serfilippi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Serfilippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfilippi passt de bal met de wreef. van Daal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Daal draait met de bal, schiet en ... Ovedenie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Tenente speelt de bal door. Waz is nu in balbezit. Waz passt de bal in één keer door. Serfilippi is nu in balbezit. Serfilippi draait met de bal, schiet en ... Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Bašić passt de bal zonder na te denken. Framnes rent richting de bal. Framnes geeft een hoge lob. Tenente rent richting de bal. Chiquillo speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Daal rent richting de bal. van Daal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:4

20e minuut.
Koziara verovert de bal door een tackle van achteren. Koziara probeert naar een medespeler te passen. Chiquillo probeert naar een medespeler te passen. van Daal is nu in balbezit. van Daal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Ovedenie trapt de bal weg van het doel. Tenente kopt de bal weg. Serfilippi is nu in balbezit. Serfilippi draait met de bal, schiet en ... Ovedenie probeert de bal aan de voet te houden. Paal! van Daal is nu in balbezit. van Daal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:5

23e minuut.
Chiquillo is nu in balbezit. Serfilippi is nu in balbezit. Serfilippi met een sublieme pass. van Daal is nu in balbezit. van Daal schiet op doel. Ovedenie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ovedenie probeert naar een medespeler te passen. Tenente kopt de bal weg. Serfilippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfilippi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:6

25e minuut.
Mejía Pérez passt de bal in één keer door. Inworp. Serfilippi met de inworp. Cairo rent richting de bal. Cairo schiet op doel. Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ovedenie speelt de bal door. Tenente met een sublieme pass. van Daal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Daal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Serfilippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfilippi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:7

28e minuut.
Serfilippi speelt de bal door. Waz speelt de bal door. Cairo is nu in balbezit. Cairo schiet op doel. Ovedenie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:8

29e minuut.
Bašić geeft de bal voor. Inworp. Chiquillo met de inworp. Serfilippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfilippi schiet op doel. Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
van Daal is nu in balbezit. van Daal haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Waz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tenente speelt de bal door. Serfilippi rent richting de bal. Serfilippi probeert naar een medespeler te passen. van Daal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Daal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:9

34e minuut.
Neumer is nu in balbezit. Koziara onderschept slim de pass. Koziara met een sublieme pass. Serfilippi is nu in balbezit. Serfilippi schiet op doel. Ovedenie bokst de bal weg.

36e minuut.
Wierzchowski kopt de bal weg. Tenente controleert de bal met de borst. Tenente speelt de bal door. Daar is van Daal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Daal haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Serfilippi heeft problemen om de bal te vangen. Serfilippi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:10

39e minuut.
Waz is nu in balbezit. Cairo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cairo probeert naar een medespeler te passen. Serfilippi rent richting de bal. Serfilippi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cairo kopt de bal weg. Serfilippi heeft problemen om de bal te vangen. Serfilippi passt de bal met de wreef. van Daal rent richting de bal. van Daal draait met de bal, schiet en ... Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Waz met de inworp. Cairo rent richting de bal. Cairo probeert naar een medespeler te passen. Serfilippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfilippi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. van Daal rent richting de bal. van Daal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:11

43e minuut.
Chiquillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koziara is nu in balbezit. Koziara passt de bal met de wreef. van Daal rent richting de bal. van Daal schiet op doel. Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Tenente zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Chiquillo de bal. Tenente probeert naar een medespeler te passen. van Daal is nu in balbezit. van Daal schiet op doel. Ovedenie bokst de bal weg. van Daal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Daal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:12

45e minuut.
Serfilippi is nu in balbezit. Cairo probeert naar een medespeler te passen. van Daal is nu in balbezit. van Daal schiet op doel. Ovedenie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Feirense. 89%, Atom Opole 11%.
CD Feirense. - Atom Opole 0:13

49e minuut.
Ovedenie geeft een lange en hoge pass. Tenente kopt de bal weg. Serfilippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfilippi haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Doeltrap. Ovedenie trapt de bal weg. Tenente kopt de bal weg. Daar is Serfilippi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serfilippi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:14

51e minuut.
Serfilippi verovert de bal door een tackle van achteren. Serfilippi probeert naar een medespeler te passen. van Daal rent richting de bal. van Daal draait met de bal, schiet en ... Ovedenie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:15

53e minuut.
Ovedenie probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Chiquillo met een snelle inworp. Koziara is nu in balbezit. Koziara haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koziara rent richting de bal. Koziara haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Mejía Pérez met de inworp. Tenente rent richting de bal. Tenente passt de bal met de wreef. van Daal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Daal schiet op doel. Ovedenie bokst de bal weg.

56e minuut.
Cairo speelt de bal door. Chiquillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiquillo geeft de bal voor. van Daal is nu in balbezit. van Daal draait met de bal, schiet en ... Paal! Doeltrap. Ovedenie met een harde bal richting middenveld. Tenente kopt de bal weg. Klungelig pakt van Daal de bal. van Daal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:16

61e minuut.
Serfilippi passt de bal zonder na te denken. Cairo probeert naar een medespeler te passen. van Daal is nu in balbezit. van Daal draait met de bal, schiet en ... Ovedenie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:17

63e minuut.
Ovedenie speelt de bal door. Tenente kopt de bal weg. Cairo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cairo schiet op doel. Ovedenie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
van Daal is nu in balbezit. van Daal probeert naar een medespeler te passen. Serfilippi rent richting de bal. Serfilippi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Serfilippi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:18

71e minuut.
Vintilă is nu in balbezit. Vintilă geeft een lange en hoge pass. Cairo probeert naar een medespeler te passen. van Daal is nu in balbezit. van Daal schiet op doel. De bal raakt de paal. Ovedenie probeert naar een medespeler te passen. Eco heeft problemen om de bal te vangen. Tenente probeert naar een medespeler te passen. van Daal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Daal haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cairo probeert naar een medespeler te passen. Tenente heeft problemen om de bal te vangen. Tenente probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:19

74e minuut.
Serfilippi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Cairo de bal. Cairo speelt de bal door. van Daal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Daal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ovedenie met een harde bal richting middenveld. Tenente speelt de bal door. van Daal is nu in balbezit. van Daal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:20

78e minuut.
Mejía Pérez kopt de bal weg. Chiquillo speelt de bal door. Serfilippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfilippi draait met de bal, schiet en ... Ovedenie werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:21

79e minuut.
Mejía Pérez met een sublieme pass. Wierzchowski is nu in balbezit. Wierzchowski passt de bal zonder na te denken. van Daal is nu in balbezit. van Daal schiet op doel. Ovedenie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Waz neemt de hoekschop. Daar is Cairo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cairo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Serfilippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfilippi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:22

84e minuut.
van Daal rent richting de bal. van Daal passt de bal met de wreef. Serfilippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfilippi haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:23

86e minuut.
van Daal is nu in balbezit. Cairo is nu in balbezit. Cairo speelt de bal door. Serfilippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Serfilippi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Serfilippi is nu in balbezit. De bal vliegt tegen de lat. Serfilippi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:24

87e minuut.
Mejía Pérez probeert naar een medespeler te passen. Neumer rent richting de bal. Serfilippi onderschept slim de pass. Serfilippi schiet op doel. Ovedenie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:25

89e minuut.
Serfilippi met de inworp. Cairo speelt de bal door. van Daal is nu in balbezit. van Daal draait met de bal, schiet en ... Ovedenie probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. van Daal rent richting de bal. van Daal haalt uit met een fantastische trap. Ovedenie probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Framnes geeft de bal voor. Daar is van Daal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serfilippi is nu in balbezit. Serfilippi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Feirense. - Atom Opole 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Feirense. 86%, Atom Opole 14%.
CD Feirense. - Atom Opole 0:26