Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DaraTeam celsky
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Żuraw rent richting de bal. Żuraw passt de bal met de wreef. Preś bereikt de bal nog maar net als eerste. Toczyski onderschept slim de pass. Toczyski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
DaraTeam - celsky 1:0

27e minuut.
Chmielecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Toczyski rent richting de bal. Zrywacz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Toczyski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Moczygęba zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
DaraTeam - celsky 2:0

38e minuut.
Klungelig pakt Chmielecki de bal. Chmielecki met een sublieme pass. Olkiewicz rent richting de bal. Toczyski is nu in balbezit. Toczyski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DaraTeam - celsky 3:0

44e minuut.
Jęsiak is nu in balbezit. Rabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Węc schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Węc krijgt een gele kaart. Rabiniak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cudak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Grzanka bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaraTeam 44%, celsky 56%.
DaraTeam - celsky 3:0

63e minuut.
Chmielecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrywacz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chmielecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Żuraw met een snel genomen vrije trap. Kurpiewski met een sublieme pass. Rabiniak kopt de bal weg. Chwalony rent richting de bal. Chwalony draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Węc is nu in balbezit. Jęsiak onderschept slim de pass. Jęsiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rabiniak de bal. Rabiniak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jęsiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Żulewski komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Szulwic geeft een hoge lob. Moczygęba controleert de bal met de borst. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczygęba verovert de bal door een tackle van achteren. Moczygęba schiet op doel. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Szulwic is nu in balbezit. Szulwic met een sublieme pass. Olkiewicz is nu in balbezit. Moczygęba bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczygęba speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Olkiewicz passt de bal met de wreef. Toczyski bereikt de bal nog maar net als eerste. Toczyski passt de bal met de wreef. Moczygęba bereikt de bal nog maar net als eerste. Moczygęba schiet op doel. Kurpiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DaraTeam 42%, celsky 58%.
DaraTeam - celsky 3:0