Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Nysa celsky
433 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
36% Spel op eigen helft 64%
31 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 17.2
solid Schieten poor
solid Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Nokkonen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Camana komt het veld opgelopen.

4e minuut.
Jacolliot rent richting de bal. Gardas rent richting de bal. Jacolliot verovert de bal door een tackle van achteren. Jacolliot geeft de bal voor. Jastrzębski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Dordoni is nu in balbezit. Dordoni haalt uit met een fantastische trap. Kurpiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - celsky 1:0

8e minuut.
Yacine verovert de bal door een tackle van achteren. Yacine met een sublieme pass. Acciaio met een sublieme pass. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Yacine verovert de bal door een tackle van achteren. Yacine geeft een hoge lob. Dordoni kopt de bal weg. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Dordoni speelt de bal door. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski passt de bal zonder na te denken. Acciaio is nu in balbezit. Acciaio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - celsky 2:0

24e minuut.
Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski draait met de bal, schiet en ... Bojko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jacolliot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacolliot geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Chwalony passt de bal in één keer door. Pochwała geeft de bal voor. Dordoni is nu in balbezit. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

29e minuut.
Chlipała speelt de bal door. Dordoni rent richting de bal. Dordoni passt de bal met de wreef. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Jastrzębski rent richting de bal. Acciaio rent richting de bal. Acciaio probeert naar een medespeler te passen. Jacolliot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacolliot geeft een lange en hoge pass. Kurpiewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Jastrzębski rent richting de bal. Dordoni is nu in balbezit. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski haalt uit met een fantastische trap. Kurpiewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - celsky 3:0

40e minuut.
Mufeed geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kuśmierski met een snelle inworp. Rabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiniak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Nysa 40%, celsky 60%.
Polonia Nysa - celsky 3:0

57e minuut.
Yacine geeft een hoge lob. Acciaio springt en kopt de bal. Preś heeft problemen om de bal te vangen. Jastrzębski is nu in balbezit. Jastrzębski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Dordoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dordoni passt de bal in één keer door. Bojko bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski verovert de bal door een tackle van achteren. Jastrzębski draait met de bal, schiet en ... Kurpiewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Kuśmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierski geeft een lange en hoge pass. Cudak is nu in balbezit. Chwalony rent richting de bal. Chwalony schiet op doel. Bešenji bokst de bal weg. Peikov kopt de bal weg. Chwalony is nu in balbezit. Chwalony schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Yacine bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlipała rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yacine. Yacine krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Mufeed met een sublieme pass. Acciaio is nu in balbezit. Acciaio passt de bal met de wreef. Jastrzębski is nu in balbezit. Jastrzębski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Bojko met een harde bal richting middenveld. Maciągowski kopt de bal weg. Dordoni speelt de bal door. Jastrzębski rent richting de bal. Jastrzębski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Acciaio heeft problemen om de bal te vangen. Acciaio passt de bal in één keer door. Jastrzębski is nu in balbezit. Jastrzębski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - celsky 4:0

80e minuut.
Jastrzębski onderschept slim de pass. Acciaio is nu in balbezit. Acciaio passt de bal zonder na te denken. Dordoni heeft problemen om de bal te vangen. Dordoni schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Maciągowski passt de bal met de wreef. Jastrzębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrzębski passt de bal in één keer door. Acciaio bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciaio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - celsky 5:0

83e minuut.
Acciaio is nu in balbezit. Acciaio probeert naar een medespeler te passen. Jastrzębski is nu in balbezit. Dordoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Dordoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - celsky 6:0

87e minuut.
Dordoni kopt de bal weg. Jastrzębski is nu in balbezit. Jastrzębski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dordoni de bal. Dordoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Nysa - celsky 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Nysa 31%, celsky 69%.
Polonia Nysa - celsky 7:0