Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JAGA KING KS Orzeł Bydgoszcz
Normal Tactiek City
43% Balbezit 57%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 38.2
poor Schieten solid
hopeless Passen adequate
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu geeft een hoge lob. Bei kopt de bal weg. Kacała is nu in balbezit. Kacała haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Grzybek passt de bal zonder na te denken. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda passt de bal met de wreef. Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bocheński geeft de bal voor. Bei bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzonka speelt de bal door. Derda rent richting de bal. Derda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Estévez passt de bal met de wreef. Nene heeft problemen om de bal te vangen. Kordek met een sublieme pass. Kacała rent richting de bal. Kacała draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JAGA KING - KS Orzeł Bydgoszcz 0:1

22e minuut.
Kordek rent richting de bal. Półchłopek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kordek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kmiecik zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Jakubowicz de bal. Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Derda geeft een lange en hoge pass. Daar is Kordek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordek speelt de bal door. Kacała is nu in balbezit. Kacała schiet op doel. Moskalewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Derda is nu in balbezit. Derda haalt uit met een fantastische trap. Moskalewicz bokst de bal weg. Kacała maakt een snoekduik en kopt de bal. Moskalewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Derda rent richting de bal. Derda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JAGA KING - KS Orzeł Bydgoszcz 0:2

39e minuut.
Kmiecik kopt de bal weg. Archutowski heeft problemen om de bal te vangen. Archutowski passt de bal zonder na te denken. Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Bei rent richting de bal. Bei speelt de bal door. Kordek rent richting de bal. Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Karczmarzyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Archutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Archutowski passt de bal zonder na te denken. Kacała is nu in balbezit. Kacała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JAGA KING - KS Orzeł Bydgoszcz 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JAGA KING 75%, KS Orzeł Bydgoszcz 25%.
JAGA KING - KS Orzeł Bydgoszcz 0:3

47e minuut.
Wędzonka met een snelle inworp. Bei is nu in balbezit. Bei passt de bal zonder na te denken. Kacała rent richting de bal. Kacała draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
JAGA KING - KS Orzeł Bydgoszcz 0:4

49e minuut.
Wędzonka geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bei met de inworp. Derda is nu in balbezit. Derda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Załuska bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez geeft een hoge lob. Bei rent richting de bal. Bei draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Moskalewicz met een harde bal richting middenveld. Kordek kopt de bal weg. Estévez heeft problemen om de bal te vangen. Estévez speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Kacała schiet op doel. Jakubowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moskalewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Wędzonka rent richting de bal. Turudić verovert de bal door een tackle van achteren. Turudić met een sublieme pass. Kacała is nu in balbezit. Kacała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Grzybek verovert de bal door een tackle van achteren. Archutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Archutowski probeert naar een medespeler te passen. Kacała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kacała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kordek is nu in balbezit. Kordek passt de bal zonder na te denken. Kacała rent richting de bal. Kacała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JAGA KING - KS Orzeł Bydgoszcz 0:5

67e minuut.
Klungelig pakt Grzybek de bal. Kordek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordek geeft de bal voor. Derda rent richting de bal. Derda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Estévez met een snelle inworp. Kordek geeft een hoge lob. Derda bereikt de bal nog maar net als eerste. Derda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JAGA KING - KS Orzeł Bydgoszcz 0:6

75e minuut.
Archutowski probeert naar een medespeler te passen. Kacała rent richting de bal. Kacała passt de bal in één keer door. Kordek rent richting de bal. Kordek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kacała maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Wędzonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bei verovert de bal door een tackle van achteren. Bei probeert naar een medespeler te passen. Kacała is nu in balbezit. Kacała draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Derda geeft een hoge lob. Heliosz is nu in balbezit. Heliosz passt de bal in één keer door. Półchłopek bereikt de bal nog maar net als eerste. Półchłopek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JAGA KING 77%, KS Orzeł Bydgoszcz 23%.
JAGA KING - KS Orzeł Bydgoszcz 0:6