Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beer SV Chelsea Jaworzno
541 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
15% Spel op eigen helft 85%
50 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 19.6
very good Schieten average
very good Passen poor
average Verdedigen hopeless


3e minuut.
Piąstka speelt de bal door. Pachota rent richting de bal. Pachota speelt de bal door. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Piąstka speelt de bal door. Węgrzyk is nu in balbezit. Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota haalt uit met een fantastische trap. Włosek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 1:0

5e minuut.
Kuśnierewicz speelt de bal door. Sanguszko heeft problemen om de bal te vangen. Sanguszko probeert naar een medespeler te passen. Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 2:0

11e minuut.
Węgrzyk kopt de bal weg. Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota passt de bal met de wreef. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. Włosek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Włosek met een sublieme pass. Piąstka kopt de bal weg. Węgrzyk rent richting de bal. Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota draait met de bal, schiet en ... Włosek bokst de bal weg.

15e minuut.
Kaliciński speelt de bal door. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk passt de bal met de wreef. Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Piąstka verovert de bal door een tackle van achteren. Pachota speelt de bal door. Węgrzyk heeft problemen om de bal te vangen. Węgrzyk schiet op doel. Włosek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 3:0

18e minuut.
Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. Włosek met een sublieme pass. Pachota kopt de bal weg. Klungelig pakt Węgrzyk de bal. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 4:0

22e minuut.
Włosek met een sublieme pass. Piąstka met een sublieme pass. Pachota rent richting de bal. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Sanguszko passt de bal zonder na te denken. Pachota is nu in balbezit. Pachota speelt de bal door. Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 5:0

28e minuut.
Mnich bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota onderschept slim de pass. Pachota met een sublieme pass. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. Włosek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Węgrzyk rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 6:0

30e minuut.
Wyrwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyrwas passt de bal zonder na te denken. Król rent richting de bal. Król geeft een lange en hoge pass. Węgrzyk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Wyrwas geeft een lange en hoge pass. Daar is Krasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasiński probeert naar een medespeler te passen. Król heeft problemen om de bal te vangen. Król geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko passt de bal in één keer door. Pachota speelt de bal door. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Surzyn rent richting de bal. Surzyn geeft een hoge lob. Daar is Kuśnierewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Doeltrap. Rogowski trapt de bal weg. Piąstka kopt de bal weg. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. Włosek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 7:0

38e minuut.
Piąstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piąstka passt de bal met de wreef. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. Włosek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 8:0

40e minuut.
Pachota kopt de bal weg. Klungelig pakt Węgrzyk de bal. Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota draait met de bal, schiet en ... Włosek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 9:0

42e minuut.
Rogowski kopt de bal weg. Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko passt de bal zonder na te denken. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Doeltrap. Włosek met een harde bal richting middenveld. Piąstka kopt de bal weg. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Król met een sublieme pass. Klungelig pakt Węgrzyk de bal. Pachota is nu in balbezit. Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer SV 19%, Chelsea Jaworzno 81%.
Beer SV - Chelsea Jaworzno 10:0

48e minuut.
Wenta rent richting de bal. Wenta met een sublieme pass. Klungelig pakt Sanguszko de bal. Sanguszko geeft een lange en hoge pass. Węgrzyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Włosek trapt de bal weg van het doel. Piąstka kopt de bal weg. Węgrzyk is nu in balbezit. Pachota rent richting de bal. Pachota schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Sanguszko rent richting de bal. Sanguszko passt de bal in één keer door. Piąstka heeft problemen om de bal te vangen. Wenta rent richting de bal. Wenta geeft een hoge lob. Włosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Węgrzyk is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sanguszko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 11:0

54e minuut.
Pachota rent richting de bal. Pachota passt de bal met de wreef. Węgrzyk met een sublieme pass. Pachota is nu in balbezit. Pachota haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 12:0

58e minuut.
Potasznik heeft problemen om de bal te vangen. Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota passt de bal in één keer door. Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 13:0

60e minuut.
Krasiński onderschept slim de pass. Krasiński speelt de bal door. Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota geeft de bal voor. Węgrzyk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 14:0

61e minuut.
Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota rent richting de bal. Pachota passt de bal zonder na te denken. Sanguszko is nu in balbezit. Sanguszko geeft een lange en hoge pass. Włosek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 15:0

64e minuut.
Piąstka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piąstka probeert naar een medespeler te passen. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ... Włosek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Piąstka rent richting de bal. Piąstka passt de bal in één keer door. Pachota met een sublieme pass. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 16:0

69e minuut.
Ladegård met een sublieme pass. Sanguszko rent richting de bal. Sanguszko speelt de bal door. Klungelig pakt Węgrzyk de bal. Węgrzyk draait met de bal, schiet en ... Włosek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 17:0

73e minuut.
Gąska verovert de bal door een tackle van achteren. Gąska geeft een hoge lob. Potasznik rent richting de bal. Węgrzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Węgrzyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Krasiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pachota rent richting de bal. Pachota geeft een hoge lob. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 18:0

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Piąstka de bal onder controle te krijgen. Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota passt de bal met de wreef. Węgrzyk heeft problemen om de bal te vangen. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kuśnierewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
Potasznik speelt de bal door. Piąstka probeert de bal aan de voet te houden. Krasiński rent richting de bal. Krasiński geeft een hoge lob. Węgrzyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 19:0

85e minuut.
Mnich rent richting de bal. Sanguszko verovert de bal door een tackle van achteren. Sanguszko probeert naar een medespeler te passen. Wenta geeft een lange en hoge pass. Węgrzyk springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kuśnierewicz trapt de bal weg. Sanguszko kopt de bal weg. Węgrzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota rent richting de bal. Pachota draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Włodarski is nu in balbezit. Piąstka verovert de bal door een tackle van achteren. Piąstka speelt de bal door. Klungelig pakt Pachota de bal. Pachota geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Bogdanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota verovert de bal door een tackle van achteren. Pachota passt de bal zonder na te denken. Węgrzyk is nu in balbezit. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. Włosek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Włodarski kopt de bal weg. Inworp. Krasiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Król rent richting de bal. Król geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Krasiński passt de bal zonder na te denken. Pachota geeft een hoge lob. Węgrzyk rent richting de bal. Węgrzyk haalt uit met een fantastische trap. Włosek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Pachota passt de bal zonder na te denken. Daar is Piąstka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piąstka geeft de bal voor. Węgrzyk krijgt zijn hoofd ertegen. Pachota kan de bal niet met de borst controleren. Włosek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pachota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Beer SV - Chelsea Jaworzno 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beer SV 11%, Chelsea Jaworzno 89%.
Beer SV - Chelsea Jaworzno 20:0