Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
coldfear True Friends
mambałaga Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
15 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
38.6 gemiddelde waardering 20.4
very good Schieten average
average Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Faliński trapt de bal weg. Biedrzycki kopt de bal weg. Spasojević met een sublieme pass. Zuncheddu rent richting de bal. Zuncheddu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Zuncheddu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

9e minuut.
Lizer kopt de bal weg. Żuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchowski passt de bal met de wreef. Dakessyan is nu in balbezit. Dakessyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Karpacz is nu in balbezit. Niemczycki is nu in balbezit. Niemczycki met een sublieme pass. Dakessyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakessyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Karpacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Karpacz geeft een hoge lob. Dakessyan rent richting de bal. Dakessyan haalt uit met een fantastische trap. Faliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Karpacz is nu in balbezit. Żuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchowski geeft een lange en hoge pass. Dakessyan rent richting de bal. Dakessyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Niemczycki geeft een hoge lob. Żuchowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żuchowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karpacz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żuchowski geeft de bal voor. Faliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Opania onderschept slim de pass. Żuchowski geeft de bal voor. Skolimowski kopt de bal weg. Dakessyan is nu in balbezit. Dakessyan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Karpacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żuchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żuchowski geeft de bal voor. Dakessyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dakessyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - True Friends 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 30%, True Friends 70%.
coldfear - True Friends 1:0

60e minuut.
Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski geeft een hoge lob. Dakessyan rent richting de bal. Dakessyan draait met de bal, schiet en ... Faliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Zakwas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wrzecionkowski onderschept slim de pass. Wrzecionkowski passt de bal met de wreef. Karpacz geeft een hoge lob. Chrapowicki verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wydrzyna bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński onderschept slim de pass. Wędzyński speelt de bal door. Dakessyan rent richting de bal. Dakessyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 25%, True Friends 75%.
coldfear - True Friends 1:0