Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKS Tauzen KS Zielone Berety
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 23
poor Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Rusinek geeft de bal voor. Lerch probeert de bal met de borst te controleren. Lerch geeft een hoge lob. Niedźwiedź rent richting de bal. Niedźwiedź draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tauzen - KS Zielone Berety 1:0

16e minuut.
Rusinek speelt de bal door. Niźnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik verovert de bal door een tackle van achteren. Leśnik haalt uit met een fantastische trap. Ciepiela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GKS Tauzen - KS Zielone Berety 1:1

20e minuut.
Machnacki passt de bal in één keer door. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkowski is nu in balbezit. Przyziółkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Przyziółkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Machnacki onderschept slim de pass. Machnacki passt de bal met de wreef. Turczyniak is nu in balbezit. Turczyniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rusinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur verovert de bal door een tackle van achteren. Badur met een sublieme pass. Turczyniak rent richting de bal. Turczyniak schiet op doel. Gniza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Sławoj is nu in balbezit. Sławoj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garsta met de inworp. Przyziółkiewicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tauzen 55%, KS Zielone Berety 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GKS Tauzen - KS Zielone Berety 1:1

51e minuut.
Pieńkowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szynkaruk komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Ćwieląg met een sublieme pass. Przyziółkiewicz rent richting de bal. Przyziółkiewicz passt de bal met de wreef. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Araszkiewicz de bal onder controle te krijgen. Turczyniak rent richting de bal. Turczyniak speelt de bal door. Niedźwiedź bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedź schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Leśnik controleert de bal met de borst. Niźnik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leśnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ćwieląg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sławoj heeft problemen om de bal te vangen. Leśnik is nu in balbezit. Przyziółkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyziółkiewicz schiet op doel. Ciepiela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Szczepański bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur verovert de bal door een tackle van achteren. Badur passt de bal zonder na te denken. Niedźwiedź bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedźwiedź draait met de bal, schiet en ... Gniza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Gniza niet meer kan verder spelen. Pawlak komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Klungelig pakt Ćwieląg de bal. Szczepański met een sublieme pass. Garsta met een sublieme pass. Leśnik is nu in balbezit. Leśnik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKS Tauzen - KS Zielone Berety 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKS Tauzen 39%, KS Zielone Berety 61%.
GKS Tauzen - KS Zielone Berety 1:2