Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zagłębie 1906 KS Skarpetki
Attack Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Bianga geeft een lange en hoge pass. Potrzebowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebowski probeert naar een medespeler te passen. Zientara is nu in balbezit. Zientara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie 1906 - KS Skarpetki 0:1

5e minuut.
Kwilecki passt de bal met de wreef. Hapka rent richting de bal. Lipski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lipski krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Kobiela draait met de bal, schiet en ... Frontczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Na een snelle pass probeert Szupin de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hapka zal de hoekschop nemen. Frontczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Polski geeft de bal voor. Lipski bereikt de bal nog maar net als eerste. Halik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński onderschept slim de pass. Niciński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Niciński met een sublieme pass. Zientara bereikt de bal nog maar net als eerste. Halik schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Halik krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Łukawski rent richting de bal. Lesiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Łukawski raakt geblesseerd tijdens het duel. Łukawski komt bij de bal en schiet. Hapka kopt de bal weg. Nowosad rent richting de bal. Frontczek bokst de bal weg.

39e minuut.
Połubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Połubiński geeft een hoge lob. Niciński is nu in balbezit. Niciński draait met de bal, schiet en ... Bruderek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie 1906 - KS Skarpetki 0:2

42e minuut.
Halik rent richting de bal. Halik probeert naar een medespeler te passen. Kobiela bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobiela schiet op doel. Na een snelle pass probeert Garstka de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie 1906 53%, KS Skarpetki 47%.
Zagłębie 1906 - KS Skarpetki 0:2

47e minuut.
Halik passt de bal in één keer door. Kwilecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwilecki speelt de bal door. Nowosad is nu in balbezit. Nowosad haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Lipski rent richting de bal. Lipski passt de bal in één keer door. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zagłębie 1906 - KS Skarpetki 0:3

55e minuut.
Zientara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zientara passt de bal zonder na te denken. Niciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Niciński haalt uit met een fantastische trap. Bianga probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Kwilecki is nu in balbezit. Kwilecki geeft een hoge lob. Nowosad heeft problemen om de bal te vangen. Nowosad draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Garstka de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Balcer verovert de bal door een tackle van achteren. Balcer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Faron de bal. Kobiela rent richting de bal. Kobiela draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Trynkiewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Potrzebowski met een snelle inworp. Zientara bereikt de bal nog maar net als eerste. Zientara geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Halik probeert de bal aan de voet te houden. Zientara rent richting de bal. Zientara passt de bal in één keer door. Niciński is nu in balbezit. Niciński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zagłębie 1906 60%, KS Skarpetki 40%.
Zagłębie 1906 - KS Skarpetki 0:3