Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Skarpetki Los Blancos C.F
Normal Tactiek freedom
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


23e minuut.
Lipski passt de bal in één keer door. Brzęczek is nu in balbezit. Brzęczek speelt de bal door. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Potrzebowski geeft de bal voor. Proksa heeft problemen om de bal te vangen. Obara is nu in balbezit. Niciński verovert de bal door een tackle van achteren. Niciński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - Los Blancos C.F 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Skarpetki 50%, Los Blancos C.F 50%.
KS Skarpetki - Los Blancos C.F 1:0

51e minuut.
Lipski geeft een lange en hoge pass. Obara is nu in balbezit. Niciński onderschept slim de pass. Niciński schiet op doel. Buchalik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Faron passt de bal zonder na te denken. Koziara bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubicki begaat een overtreding. Dubicki krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Koziara is nu in balbezit. Koziara speelt de bal door. Redlewski rent richting de bal. Redlewski draait met de bal, schiet en ... Frontczek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Skarpetki - Los Blancos C.F 1:1

85e minuut.
Zientara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Redlewski de bal. Redlewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Skarpetki - Los Blancos C.F 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Skarpetki 56%, Los Blancos C.F 44%.
KS Skarpetki - Los Blancos C.F 1:2