Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ujeścisko Fc Sandecja NS
Normal Tactiek 532
37% Balbezit 63%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 51.4
poor Schieten formidable
weak Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Aylanç onderschept slim de pass. Aylanç passt de bal met de wreef. Trento speelt de bal door. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki haalt uit met een fantastische trap. Fina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wójcicki neemt de hoekschop. Ostroróg is nu in balbezit. Szczerba verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Korzonek verovert de bal door een tackle van achteren. Pikuś rent richting de bal. Korzonek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Korzonek krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Olek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grabarek de bal. Korzonek speelt de bal door. Sziráki rent richting de bal. Sziráki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sziráki is nu in balbezit. Sziráki passt de bal zonder na te denken. Austnes met een sublieme pass. Szczerba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pikuś rent richting de bal. Gierbulewicz onderschept slim de pass. Gierbulewicz passt de bal met de wreef. Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Trento onderschept slim de pass. Korzonek met een sublieme pass. Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki schiet op doel. Fina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ujeścisko Fc - Sandecja NS 0:1

25e minuut.
Trento speelt de bal door. Sziráki rent richting de bal. Olek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Olek krijgt een gele kaart. Sziráki raakt geblesseerd tijdens het duel. Trento kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Ujeścisko Fc - Sandecja NS 0:2

28e minuut.
Szczerba rent richting de bal. Szczerba speelt de bal door. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki draait met de bal, schiet en ... Fina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ujeścisko Fc - Sandecja NS 0:3

29e minuut.
Żyła passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz geeft een lange en hoge pass. Austnes met een sublieme pass. Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Korzonek probeert naar een medespeler te passen. Austnes speelt de bal door. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba schiet op doel. Sziráki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ujeścisko Fc - Sandecja NS 0:4

40e minuut.
Olek speelt de bal door. Ostroróg met een sublieme pass. Kuroś bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Olek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wójcicki met een snelle inworp. Trento is nu in balbezit. Trento geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ujeścisko Fc 68%, Sandecja NS 32%.
Ujeścisko Fc - Sandecja NS 0:4

49e minuut.
Kuroś is nu in balbezit. Szczerba verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerba probeert naar een medespeler te passen. Sziráki rent richting de bal. Sziráki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ujeścisko Fc - Sandecja NS 0:5

50e minuut.
Trento probeert naar een medespeler te passen. Wójcicki rent richting de bal. Wójcicki passt de bal met de wreef. Sziráki rent richting de bal. Sziráki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szczerba is nu in balbezit. Szczerba haalt uit met een fantastische trap. Fina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Korzonek passt de bal zonder na te denken. Trento bereikt de bal nog maar net als eerste. Trento passt de bal zonder na te denken. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Austnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Austnes met een sublieme pass. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki schiet op doel. Fina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ujeścisko Fc - Sandecja NS 0:6

59e minuut.
Ostroróg is nu in balbezit. Ostroróg geeft een lange en hoge pass. Szczerba speelt de bal door. Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki haalt uit met een fantastische trap. Fina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Austnes rent richting de bal. Austnes passt de bal zonder na te denken. Szczerba rent richting de bal. Szczerba schiet op doel. Fina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ujeścisko Fc - Sandecja NS 0:7

66e minuut.
Żyła kopt de bal weg. Daar is Olek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sziráki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sziráki haalt uit met een fantastische trap. Fina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ujeścisko Fc - Sandecja NS 0:8

75e minuut.
Kurzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Trento onderschept slim de pass. Sziráki is nu in balbezit. Sziráki haalt uit met een fantastische trap. Olek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fina bokst de bal weg.

77e minuut.
Grzmot bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba verovert de bal door een tackle van achteren. Szczerba geeft de bal voor. Sziráki rent richting de bal. Sziráki schiet op doel. Fina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Szczerba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szczerba haalt uit met een fantastische trap. Fina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ujeścisko Fc - Sandecja NS 0:9

84e minuut.
Aylanç geeft een hoge lob. Sziráki maakt een snoekduik en kopt de bal. Ostroróg kopt de bal weg. Trento is nu in balbezit. Trento haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ujeścisko Fc - Sandecja NS 0:10

85e minuut.
Austnes probeert naar een medespeler te passen. Sziráki is nu in balbezit. Olek rent richting de bal. Sziráki onderschept slim de pass. Sziráki schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ujeścisko Fc 80%, Sandecja NS 20%.
Ujeścisko Fc - Sandecja NS 0:10