Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wielkie Sadło KLS Iskra Iskrzynia
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
5 Doelpogingen 33
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.2 gemiddelde waardering 33.1
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Meier is nu in balbezit. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro passt de bal zonder na te denken. Meier is nu in balbezit. Meier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Sadło - KLS Iskra Iskrzynia 0:1

6e minuut.
Canavaro is nu in balbezit. Canavaro met een sublieme pass. Frencl speelt de bal door. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piskorz is nu in balbezit. Piskorz geeft een hoge lob. Albrecht kopt de bal weg. Klungelig pakt Johanovský de bal. Johanovský geeft een lange en hoge pass. Gutfeld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Miękus heeft problemen om de bal te vangen. Johanovský rent richting de bal. Johanovský met een sublieme pass. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Pakos geeft een hoge lob. Miękus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meier rent richting de bal. Meier haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Sadło - KLS Iskra Iskrzynia 0:2

16e minuut.
Czabaj geeft de bal voor. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulloa passt de bal met de wreef. Canavaro rent richting de bal. Canavaro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Việt Huy is nu in balbezit. Việt Huy passt de bal zonder na te denken. Johanovský speelt de bal door. Meier rent richting de bal. Meier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pakos passt de bal met de wreef. Canavaro is nu in balbezit. Canavaro passt de bal met de wreef. Meier is nu in balbezit. Meier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Canavaro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Meier de bal onder controle te krijgen. Miękus is nu in balbezit. Meier onderschept slim de pass. Meier haalt uit met een fantastische trap. Gutfeld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Klungelig pakt Czabaj de bal. Pakos verovert de bal door een tackle van achteren. Pakos geeft een hoge lob. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Broniewski rent richting de bal. Canavaro verovert de bal door een tackle van achteren. Canavaro speelt de bal door. Meier rent richting de bal. Meier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Johanovský geeft de bal voor. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro rent richting de bal. Canavaro schiet op doel. Broniewski probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Sadło - KLS Iskra Iskrzynia 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Sadło 80%, KLS Iskra Iskrzynia 20%.
Wielkie Sadło - KLS Iskra Iskrzynia 0:3

46e minuut.
Chełchowski komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Canavaro is nu in balbezit. Canavaro passt de bal zonder na te denken. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier schiet op doel. Na een snelle pass probeert Chys de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Johanovský rent richting de bal. Johanovský passt de bal met de wreef. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier haalt uit met een fantastische trap. Gutfeld probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Czabaj geeft een lange en hoge pass. Frencl bereikt de bal nog maar net als eerste. Frencl passt de bal in één keer door. Meier rent richting de bal. Meier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zaowocny rent richting de bal. Việt Huy onderschept slim de pass. Việt Huy speelt de bal door. Meier is nu in balbezit. Meier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Miękus rent richting de bal. Johanovský onderschept slim de pass. Johanovský speelt de bal door. Meier is nu in balbezit. Meier draait met de bal, schiet en ... Gutfeld probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Sadło - KLS Iskra Iskrzynia 0:4

61e minuut.
Frencl passt de bal met de wreef. Pakos is nu in balbezit. Pakos met een sublieme pass. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Pakos is nu in balbezit. Czabaj rent richting de bal. Czabaj geeft een hoge lob. Uznański rent richting de bal. Uznański schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Talpăiute komt het veld opgelopen. Audars komt het veld opgelopen. Vondrka komt het veld opgelopen. Johanovský neemt de hoekschop. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier draait met de bal, schiet en ... Gutfeld verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Frencl probeert de bal aan de voet te houden. Việt Huy bereikt de bal nog maar net als eerste. Việt Huy passt de bal zonder na te denken. Daar is Talpăiute, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Talpăiute draait met de bal, schiet en ... Gutfeld kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Zaowocny kopt de bal weg. Frencl geeft de bal voor. Meier is nu in balbezit. Talpăiute rent richting de bal. Talpăiute haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Johanovský geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Frencl is nu in balbezit. Meier rent richting de bal. Meier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Frencl is nu in balbezit. Frencl passt de bal in één keer door. Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute haalt uit met een fantastische trap. Piskorz probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Talpăiute bereikt de bal nog maar net als eerste. Talpăiute passt de bal in één keer door. Meier bereikt de bal nog maar net als eerste. Meier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wielkie Sadło - KLS Iskra Iskrzynia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wielkie Sadło 73%, KLS Iskra Iskrzynia 27%.
Wielkie Sadło - KLS Iskra Iskrzynia 0:5