Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Amazing KS Wojownicze Wrony
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Cysarz verovert de bal door een tackle van achteren. Cysarz passt de bal in één keer door. Ogaza met een sublieme pass. Kukulski is nu in balbezit. Kukulski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Boguski met een sublieme pass. Lesień is nu in balbezit. Aleksaderski onderschept slim de pass. Aleksaderski haalt uit met een fantastische trap. Ruchała probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pełkowski zal de hoekschop nemen. Łazarz controleert de bal met de borst. Aleksaderski rent richting de bal. Aleksaderski draait met de bal, schiet en ... Hanczewski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Aleksaderski rent richting de bal. Aleksaderski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Amazing - KS Wojownicze Wrony 0:1

14e minuut.
Oberlan onderschept slim de pass. Korolewski onderschept slim de pass. Korolewski passt de bal met de wreef. Kukulski rent richting de bal. Kukulski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Amazing - KS Wojownicze Wrony 1:1

21e minuut.
Pełkowski passt de bal met de wreef. Boguski rent richting de bal. Daar is Aleksaderski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boguski is nu in balbezit. Boguski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazing - KS Wojownicze Wrony 1:2

29e minuut.
Bolimowski rent richting de bal. Bolimowski probeert naar een medespeler te passen. Aleksaderski heeft problemen om de bal te vangen. Aleksaderski draait met de bal, schiet en ... Hanczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazing - KS Wojownicze Wrony 1:3

32e minuut.
Boguski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksaderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Boguski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksaderski is nu in balbezit. Aleksaderski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ruchała heeft problemen om de bal te vangen. Boguski rent richting de bal. Boguski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazing 49%, KS Wojownicze Wrony 51%.
Amazing - KS Wojownicze Wrony 1:3

50e minuut.
Sobiech rent richting de bal. Sobiech geeft de bal voor. Bakuła is nu in balbezit. Boguski onderschept slim de pass. Boguski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Boguski verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksaderski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchała is nu in balbezit. Aleksaderski verovert de bal door een tackle van achteren. Aleksaderski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazing - KS Wojownicze Wrony 1:4

71e minuut.
Cysarz verovert de bal door een tackle van achteren. Cysarz met een sublieme pass. Daar is Frączczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kukulski is nu in balbezit. Kukulski haalt uit met een fantastische trap. Cuper kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Pełkowski met een sublieme pass. Boguski met een sublieme pass. Aleksaderski is nu in balbezit. Aleksaderski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Amazing - KS Wojownicze Wrony 1:5

80e minuut.
Bakuła probeert naar een medespeler te passen. Grudziński is nu in balbezit. Grudziński passt de bal in één keer door. Boguski is nu in balbezit. Boguski schiet op doel. Hanczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Boguski probeert naar een medespeler te passen. Ruchała is nu in balbezit. Aleksaderski maakt een afschuwelijke overtreding. Aleksaderski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Amazing 56%, KS Wojownicze Wrony 44%.
Amazing - KS Wojownicze Wrony 1:5