Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tkalnia Łódź Pireus Buczka
Normal Tactiek moja 433
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 51
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 50
weak Schieten formidable
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Şandru speelt de bal door. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau passt de bal met de wreef. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap. Stramowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Jasionowski is nu in balbezit. Jasionowski passt de bal in één keer door. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:1

4e minuut.
Beszterda met een sublieme pass. Trzaskowski is nu in balbezit. Jungfrau is nu in balbezit. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap. Stramowski bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, de la Calle zal de hoekschop nemen. Jungfrau krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:2

5e minuut.
Daar is Trzaskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau onderschept slim de pass. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:3

11e minuut.
Pudłowski probeert de bal met de borst te controleren. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau passt de bal zonder na te denken. Lalićević is nu in balbezit. Lalićević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:4

12e minuut.
Lalićević rent richting de bal. Lalićević speelt de bal door. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... Stramowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:5

13e minuut.
Beszterda speelt de bal door. Daar is Trzaskowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalićević onderschept slim de pass. Lalićević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Jungfrau de bal. Stramowski met een sublieme pass. Şandru kopt de bal weg. Lalićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalićević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:6

17e minuut.
Lalićević is nu in balbezit. Regowski begaat een overtreding. Lalićević is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jasionowski met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Jungfrau de bal. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... Stramowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt Regowski de bal. Şandru is nu in balbezit. Şandru passt de bal zonder na te denken. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jungfrau kopt de bal weg. Jasionowski is nu in balbezit. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... Stramowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:7

26e minuut.
Byrt met een sublieme pass. Kundys rent richting de bal. Kundys passt de bal in één keer door. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:8

29e minuut.
Beszterda is nu in balbezit. Dan onderschept slim de pass. Dan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jungfrau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jungfrau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:9

31e minuut.
Beszterda speelt de bal door. Trzaskowski rent richting de bal. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Rydlewski kopt de bal weg. Lalićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalićević passt de bal met de wreef. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Regowski rent richting de bal. Lalićević verovert de bal door een tackle van achteren. Lalićević passt de bal in één keer door. Daar is Jasionowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jasionowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gwardys is nu in balbezit. Jasionowski onderschept slim de pass. Jasionowski met een sublieme pass. de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Calle geeft de bal voor. Stramowski bokst de bal weg. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:10

40e minuut.
Kostrzewa passt de bal in één keer door. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap. Stramowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:11

44e minuut.
Rydlewski kopt de bal weg. Lalićević heeft problemen om de bal te vangen. Lalićević passt de bal met de wreef. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tkalnia Łódź 81%, Pireus Buczka 19%.
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:11

51e minuut.
Şandru rent richting de bal. Şandru passt de bal in één keer door. Rydlewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rydlewski geeft de bal voor. Jungfrau springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Byrt rent richting de bal. Rydlewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rydlewski geeft een hoge lob. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:12

61e minuut.
Kyuranov probeert naar een medespeler te passen. de la Calle speelt de bal door. Rydlewski met een sublieme pass. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Stramowski trapt de bal weg. Dan kopt de bal weg. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... Stramowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:13

66e minuut.
Dan kopt de bal weg. Rydlewski is nu in balbezit. Rydlewski geeft een hoge lob. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:14

67e minuut.
Kostrzewa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bęben, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jungfrau verovert de bal door een tackle van achteren. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap. Stramowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:15

70e minuut.
Kundys probeert de bal met de borst te controleren. Rydlewski rent richting de bal. Rydlewski passt de bal in één keer door. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap. Stramowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bęben rent richting de bal. Lalićević onderschept slim de pass. Lalićević draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Dan probeert naar een medespeler te passen. Şandru is nu in balbezit. Şandru passt de bal in één keer door. Jungfrau controleert de bal met de borst. Jungfrau schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Lalićević geeft de bal voor. Jasionowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... Stramowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:16

74e minuut.
Regowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Regowski speelt de bal door. Bęben is nu in balbezit. Daar is Jungfrau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jungfrau haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Rydlewski rent richting de bal. Rydlewski geeft een lange en hoge pass. Jasionowski kopt de bal weg. Lalićević heeft problemen om de bal te vangen. Lalićević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau draait met de bal, schiet en ... Stramowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:17

79e minuut.
Daar is de la Calle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de la Calle geeft een hoge lob. Lalićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jungfrau is nu in balbezit. Jungfrau schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:18

83e minuut.
Rydlewski onderschept slim de pass. Rydlewski geeft een hoge lob. Jasionowski krijgt zijn hoofd ertegen. Jungfrau rent richting de bal. Jungfrau draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rydlewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Lalićević de bal. Lalićević geeft een hoge lob. Jasionowski rent richting de bal. Jasionowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tkalnia Łódź 79%, Pireus Buczka 21%.
Tkalnia Łódź - Pireus Buczka 0:18