Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Do niemca na szparagi Storage Room
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Biegun is nu in balbezit. Kuszczak onderschept slim de pass. Woźniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszczak rent richting de bal. Kuszczak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Biegun is nu in balbezit. Kuszczak verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszczak speelt de bal door. Woźniak rent richting de bal. Woźniak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Przybylski passt de bal met de wreef. Brychczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotucz onderschept slim de pass. Gębka rent richting de bal. Gębka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Do niemca na szparagi - Storage Room 1:0

41e minuut.
Misiewski rent richting de bal. Met opzet legt Krupski zijn tegenspeler op de grond. Misiewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mydło zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nitecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Woźniak onderschept slim de pass. Woźniak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rubalewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sroka bokst de bal weg. Woźniak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Do niemca na szparagi - Storage Room 1:1

45e minuut.
Brychczy onderschept slim de pass. Biegun is nu in balbezit. Brychczy verovert de bal door een tackle van achteren. Kuszczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuszczak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Do niemca na szparagi 61%, Storage Room 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Do niemca na szparagi - Storage Room 1:1

47e minuut.
Mydło geeft de bal voor. Misiewski kopt de bal weg. Daar is Wlazłowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotucz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotucz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Darda met een sublieme pass. Klimczak speelt de bal door. Rubalewski heeft problemen om de bal te vangen. Woźniak rent richting de bal. Woźniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sroka niet meer kan verder spelen. Paras komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mydło geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Majda met een snelle inworp. Kotucz is nu in balbezit. Kotucz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Taczała kopt de bal weg. Klungelig pakt Darda de bal. Kotucz is nu in balbezit. Kotucz haalt uit met een fantastische trap. Nykiś werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Do niemca na szparagi - Storage Room 2:1

84e minuut.
Inworp. Przybylski met een snelle inworp. Wlazłowicz rent richting de bal. Kotucz verovert de bal door een tackle van achteren. Kotucz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Do niemca na szparagi 22%, Storage Room 78%.
Do niemca na szparagi - Storage Room 2:1