Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rwące Jogurty FC STRUZIK
Normal Tactiek 442
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Czpiotek kopt de bal weg. Halama bereikt de bal nog maar net als eerste. Zduński probeert naar een medespeler te passen. Garbień rent richting de bal. Garbień draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gaudyn neemt de hoekschop. Machowski rent richting de bal. Machowski draait met de bal, schiet en ... Chmielak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Gaudyn met een snelle inworp. Murarczyk rent richting de bal. Murarczyk passt de bal zonder na te denken. Rudnicki is nu in balbezit. Rudnicki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skrzat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czpiotek probeert naar een medespeler te passen. Garbień is nu in balbezit. Garbień schiet op doel. Korzeniowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rwące Jogurty 57%, FC STRUZIK 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rwące Jogurty - FC STRUZIK 0:0

46e minuut.
Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk geeft een lange en hoge pass. Gronek is nu in balbezit. Gronek schiet op doel. Chmielak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Pachulski geeft een lange en hoge pass. Nawotczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Halama onderschept slim de pass. Halama schiet op doel. Korzeniowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rwące Jogurty - FC STRUZIK 0:1

56e minuut.
Pachulski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machowski met een snelle inworp. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Suchorowicz geeft een hoge lob. Grzebinoga kopt de bal weg. Rudnicki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Garbień rent richting de bal. Garbień draait met de bal, schiet en ... Korzeniowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rwące Jogurty 54%, FC STRUZIK 46%.
Rwące Jogurty - FC STRUZIK 0:1