Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_Mikijaj Stall Mielec
5875 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Namysłowski passt de bal in één keer door. Chrobak is nu in balbezit. Chrobak passt de bal met de wreef. Klawikowski controleert de bal met de borst. Klawikowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Mikijaj - Stall Mielec 1:0

5e minuut.
Szek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita rent richting de bal. Szek begaat een overtreding. Szek krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Szary de bal onder controle te krijgen. Melnicki is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szary. Szary krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Kędra speelt de bal door. Namysłowski rent richting de bal. Korpalski rent richting de bal. Namysłowski onderschept slim de pass. Namysłowski geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Mikijaj 75%, Stall Mielec 25%.
FC_Mikijaj - Stall Mielec 1:0

50e minuut.
Grelecki passt de bal zonder na te denken. Szary bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalita verovert de bal door een tackle van achteren. Kalita draait met de bal, schiet en ... Kędra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC_Mikijaj - Stall Mielec 1:1

56e minuut.
Ślepokura verovert de bal door een tackle van achteren. Ślepokura geeft de bal voor. Grelecki is nu in balbezit. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Luczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Kędra geeft een lange en hoge pass. Kosmalski heeft problemen om de bal te vangen. Klawikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klawikowski schiet op doel. Kuźdub probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Mikijaj - Stall Mielec 2:1

61e minuut.
Kalita bereikt de bal nog maar net als eerste. Korpalski rent richting de bal. Kalita verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Grelecki de bal. Grelecki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC_Mikijaj - Stall Mielec 2:2

86e minuut.
Stolc verovert de bal door een tackle van achteren. Stolc geeft een lange en hoge pass. Walusiak is nu in balbezit. Wieża onderschept slim de pass. Wieża geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Mikijaj 50%, Stall Mielec 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC_Mikijaj - Stall Mielec 2:2