Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wildeckie Armaty Cudowne Eryki
532 ro2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 16.7
good Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Phú speelt de bal door. Saraceno is nu in balbezit. Burek begaat een overtreding. Saraceno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Levitskiy zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Pijawka rent richting de bal. Kusz verovert de bal door een tackle van achteren. Kusz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Łopaciński de bal. Phú geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Phú geeft een lange en hoge pass. Łopaciński kan de bal niet met de borst controleren. De bal raakt de paal. Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildeckie Armaty - Cudowne Eryki 1:0

5e minuut.
Łopaciński geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusz met de inworp. Grylewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grylewski geeft de bal voor. Wiktorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Prochownik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kusz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grylewski is nu in balbezit. Grylewski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kusz met een sublieme pass. Grylewski rent richting de bal. Grylewski probeert naar een medespeler te passen. Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Łopaciński trapt de bal weg. Kusz kopt de bal weg. Saraceno rent richting de bal. Saraceno draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wildeckie Armaty - Cudowne Eryki 2:0

11e minuut.
Maciągowski passt de bal in één keer door. Phú probeert de bal aan de voet te houden. Pudysiak rent richting de bal. Saraceno verovert de bal door een tackle van achteren. Saraceno haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Łopaciński probeert naar een medespeler te passen. Grylewski is nu in balbezit. Pudysiak probeert naar een medespeler te passen. Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Bjørnmose met een sublieme pass. Saraceno is nu in balbezit. Saraceno met een sublieme pass. Phú is nu in balbezit. Phú haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildeckie Armaty - Cudowne Eryki 3:0

23e minuut.
Saraceno is nu in balbezit. Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceno draait met de bal, schiet en ... Wiktorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildeckie Armaty - Cudowne Eryki 4:0

27e minuut.
Bjørnmose geeft een lange en hoge pass. Łopaciński heeft problemen om de bal te vangen. Saraceno is nu in balbezit. Phú is nu in balbezit. Phú schiet op doel. Wiktorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Saraceno is nu in balbezit. Saraceno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Pijawka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saraceno bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceno passt de bal met de wreef. Phú heeft problemen om de bal te vangen. Phú haalt uit met een fantastische trap. Wiktorski bokst de bal weg. Wenta probeert de bal met de borst te controleren. Saraceno rent richting de bal. Saraceno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Lićwinko is nu in balbezit. Lićwinko geeft een hoge lob. Ruciński geeft een hoge lob. Phú rent richting de bal. Phú schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildeckie Armaty - Cudowne Eryki 5:0

38e minuut.
Bjørnmose probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusz geeft de bal voor. Saraceno is nu in balbezit. Saraceno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Maciągowski kopt de bal weg. Stark bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørnmose probeert naar een medespeler te passen. Saraceno is nu in balbezit. Saraceno schiet op doel. Wiktorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kusz neemt de hoekschop. Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraceno rent richting de bal. Saraceno haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildeckie Armaty - Cudowne Eryki 6:0

44e minuut.
Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pijawka speelt de bal door. Phú bereikt de bal nog maar net als eerste. Phú geeft een hoge lob. Saraceno springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wildeckie Armaty 34%, Cudowne Eryki 66%.
Wildeckie Armaty - Cudowne Eryki 6:0

50e minuut.
Pijawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grylewski rent richting de bal. Grylewski speelt de bal door. Phú rent richting de bal. Phú draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Inworp. Kusz met een snelle inworp. Grylewski heeft problemen om de bal te vangen. Grylewski passt de bal zonder na te denken. Bjørnmose geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruciński met de inworp. Bjørnmose geeft een hoge lob. Klungelig pakt Phú de bal. Phú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wildeckie Armaty - Cudowne Eryki 7:0

65e minuut.
Kusz rent richting de bal. Kusz geeft een lange en hoge pass. Bjørnmose kopt de bal weg. Saraceno rent richting de bal. Saraceno geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Miller bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusz rent richting de bal. Kusz probeert naar een medespeler te passen. Phú is nu in balbezit. Phú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildeckie Armaty - Cudowne Eryki 8:0

71e minuut.
Maciągowski rent richting de bal. Bjørnmose verovert de bal door een tackle van achteren. Bjørnmose probeert naar een medespeler te passen. Phú rent richting de bal. Phú geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Daar is Kusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusz geeft een hoge lob. Saraceno kopt de bal weg. Phú rent richting de bal. Phú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildeckie Armaty - Cudowne Eryki 9:0

75e minuut.
Saraceno onderschept slim de pass. Saraceno geeft een lange en hoge pass. Prochownik heeft problemen om de bal te vangen. Phú is nu in balbezit. Phú schiet op doel. Wiktorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildeckie Armaty - Cudowne Eryki 10:0

79e minuut.
Grylewski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Saraceno de bal. Saraceno passt de bal zonder na te denken. Phú is nu in balbezit. Phú haalt uit met een fantastische trap. Wiktorski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Wildeckie Armaty - Cudowne Eryki 11:0

82e minuut.
Miller geeft een lange en hoge pass. Bjørnmose bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjørnmose probeert naar een medespeler te passen. Saraceno rent richting de bal. Saraceno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Maciągowski passt de bal zonder na te denken. Żołopa rent richting de bal. Ruciński geeft een lange en hoge pass. Saraceno heeft problemen om de bal te vangen. Saraceno schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wildeckie Armaty 20%, Cudowne Eryki 80%.
Wildeckie Armaty - Cudowne Eryki 11:0