Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rwące Jogurty KS Cichy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen hopeless


6e minuut.
Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bania verovert de bal door een tackle van achteren. Bania passt de bal zonder na te denken. Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Mach schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mach bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawotczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bania verovert de bal door een tackle van achteren. Mach is nu in balbezit. Mach schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Rotocki met een harde bal richting middenveld. Ligota kopt de bal weg. Klungelig pakt Koszela de bal. Murarczyk is nu in balbezit. Murarczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Daar is Ligota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzydkowski met een sublieme pass. Koszela heeft problemen om de bal te vangen. Murarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Murarczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rwące Jogurty 45%, KS Cichy 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rwące Jogurty - KS Cichy 0:0

51e minuut.
Machowski met de inworp. Murarczyk rent richting de bal. Koszela legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Murarczyk raakt geblesseerd tijdens het duel. Murarczyk neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rwące Jogurty - KS Cichy 1:0

65e minuut.
Wachowicz rent richting de bal. Brzydkowski geeft de bal voor. Gronek is nu in balbezit. Murarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Murarczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rwące Jogurty - KS Cichy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rwące Jogurty 51%, KS Cichy 49%.
Rwące Jogurty - KS Cichy 2:0