Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC STRUZIK Kujawski Rój
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.1
weak Schieten weak
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Grzebinoga met de inworp. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Suchorowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trzonek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

9e minuut.
Popowicz onderschept slim de pass. Skrzat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Popowicz. Skrzat wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

13e minuut.
Skrzat geeft de bal voor. Inworp. Majster zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jegor rent richting de bal. Jegor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Ałtyn rent richting de bal. Garbień onderschept slim de pass. Garbień passt de bal zonder na te denken. Halama rent richting de bal. Halama draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek passt de bal in één keer door. Daar is Jegor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jegor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Halama passt de bal met de wreef. Garbień rent richting de bal. Halama is nu in balbezit. Halama schiet op doel. Szeremet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC STRUZIK - Kujawski Rój 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC STRUZIK 43%, Kujawski Rój 57%.
FC STRUZIK - Kujawski Rój 1:0

53e minuut.
Grzesiak probeert naar een medespeler te passen. Pachulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jegor onderschept slim de pass. Jegor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC STRUZIK - Kujawski Rój 1:1

59e minuut.
Kołacki rent richting de bal. Grzebinoga onderschept slim de pass. Grzebinoga geeft de bal voor. Halama bereikt de bal nog maar net als eerste. Halama schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC STRUZIK - Kujawski Rój 2:1

67e minuut.
Grzebinoga bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Ałtyn geeft een lange en hoge pass. Trzonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Klungelig pakt Trzonek de bal. Grzesiak geeft een lange en hoge pass. Radziszewski rent richting de bal. Jegor verovert de bal door een tackle van achteren. Jegor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC STRUZIK 55%, Kujawski Rój 45%.
FC STRUZIK - Kujawski Rój 2:1