Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delinki 2021 Rwące Jogurty
d1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
23% Spel op eigen helft 77%
22 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 18.7
solid Schieten weak
average Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Coman onderschept slim de pass. Coman probeert naar een medespeler te passen. Heskey met een sublieme pass. Samotny bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotny schiet op doel. Korzeniowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Sachse geeft een lange en hoge pass. Jaton is nu in balbezit. Jaton passt de bal met de wreef. Samotny heeft problemen om de bal te vangen. Samotny draait met de bal, schiet en ... Korzeniowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Samotny is nu in balbezit. Samotny geeft een hoge lob. Daar is Halasz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Silion rent richting de bal. Silion haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Rwące Jogurty 1:0

18e minuut.
Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion passt de bal in één keer door. Samotny rent richting de bal. Samotny draait met de bal, schiet en ... Halasz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Rwące Jogurty 2:0

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heskey met de inworp. Brzydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaton verovert de bal door een tackle van achteren. Jaton geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Jaton met de inworp. Heskey geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rudnicki de bal. Samotny bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gronek met een sublieme pass. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez passt de bal in één keer door. Samotny is nu in balbezit. Samotny haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Nawotczyński de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Rwące Jogurty 3:0

30e minuut.
Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Jaton geeft de bal voor. Samotny bereikt de bal nog maar net als eerste. Samotny schiet op doel. Korzeniowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Rwące Jogurty 4:0

41e minuut.
Heskey verovert de bal door een tackle van achteren. Heskey probeert naar een medespeler te passen. Jaton met een sublieme pass. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 28%, Rwące Jogurty 72%.
Delinki 2021 - Rwące Jogurty 4:0

49e minuut.
Roboz passt de bal in één keer door. Heskey is nu in balbezit. Heskey geeft de bal voor. Samotny rent richting de bal. Samotny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Sánchez rent richting de bal. Sánchez geeft een lange en hoge pass. Daar is Krzyształowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sachse bereikt de bal nog maar net als eerste. Sachse geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Roboz bereikt de bal nog maar net als eerste. Roboz probeert naar een medespeler te passen. Silion heeft problemen om de bal te vangen. Silion haalt uit met een fantastische trap. Korzeniowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Rwące Jogurty 5:0

57e minuut.
Sánchez geeft de bal voor. Samotny rent richting de bal. Samotny geeft een hoge lob. Silion bereikt de bal nog maar net als eerste. Silion haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Rwące Jogurty 6:0

64e minuut.
Heskey rent richting de bal. Heskey speelt de bal door. Sánchez rent richting de bal. Sánchez geeft een hoge lob. Daar is Silion, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Jaton rent richting de bal. Jaton geeft een hoge lob. Halasz heeft problemen om de bal te vangen. Samotny is nu in balbezit. Samotny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Delinki 2021 - Rwące Jogurty 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delinki 2021 18%, Rwące Jogurty 82%.
Delinki 2021 - Rwące Jogurty 7:0