Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warszawa United Blancos Bytów
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Trąbaczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesik onderschept slim de pass. Biesik passt de bal in één keer door. Paluszkiewicz rent richting de bal. Paluszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Paluszkiewicz is nu in balbezit. Paluszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Czetwertyński rent richting de bal. Czetwertyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa United - Blancos Bytów 1:0

12e minuut.
Zamieniecki onderschept slim de pass. Czetwertyński onderschept slim de pass. Czetwertyński probeert naar een medespeler te passen. Paluszkiewicz rent richting de bal. Paluszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Pietryka bokst de bal weg.

17e minuut.
Zuch verovert de bal door een tackle van achteren. Zuch probeert naar een medespeler te passen. Mościcki geeft een lange en hoge pass. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Pietryka met een sublieme pass. Chanowski rent richting de bal. Śnieżek rent richting de bal. Chanowski is nu in balbezit. Chanowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Śnieżek de bal. Biesik is nu in balbezit. Biesik passt de bal in één keer door. Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warszawa United - Blancos Bytów 1:1

33e minuut.
Zuch passt de bal met de wreef. Beksa is nu in balbezit. Kretek begaat een overtreding. Kretek krijgt een gele kaart. Beksa raakt geblesseerd tijdens het duel. Beksa met een snel genomen vrije trap. Chanowski rent richting de bal. Chanowski schiet op doel. Zechlin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Krzywy rent richting de bal. Krzywy geeft een hoge lob. Kretek kopt de bal weg. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa United - Blancos Bytów 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa United 41%, Blancos Bytów 59%.
Warszawa United - Blancos Bytów 2:1

65e minuut.
Zamieniecki probeert de bal met de borst te controleren. Biesik rent richting de bal. Biesik probeert naar een medespeler te passen. Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Rzeczkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeczkowski geeft een hoge lob. Szlachcikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chanowski is nu in balbezit. Chanowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warszawa United - Blancos Bytów 2:2

77e minuut.
Zamieniecki passt de bal in één keer door. Śnieżek bereikt de bal nog maar net als eerste. Śnieżek passt de bal zonder na te denken. Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Beksa speelt de bal door. Szczerbal rent richting de bal. Pater begaat een overtreding. Pater krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Szlachcikowski passt de bal in één keer door. Czetwertyński is nu in balbezit. Zamieniecki begaat een overtreding. Zamieniecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa United 67%, Blancos Bytów 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Warszawa United - Blancos Bytów 2:2