Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Czarne Lotusy Warszawa United
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.9 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Daar is Pater, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pater geeft een hoge lob. Daar is Paluszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Krzywy is nu in balbezit. Krzywy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kretek de bal. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Bursiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bursiak speelt de bal door. Bystroń rent richting de bal. Różycki is nu in balbezit. Różycki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Lotusy - Warszawa United 0:1

26e minuut.
Bursiak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Krzywy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Różycki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Lotusy - Warszawa United 0:2

27e minuut.
Huszcza speelt de bal door. Laskowik heeft problemen om de bal te vangen. Paluszkiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Paluszkiewicz krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Pater probeert naar een medespeler te passen. Biesik is nu in balbezit. Biesik passt de bal zonder na te denken. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bystroń passt de bal in één keer door. Laskowik met een sublieme pass. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Zechlin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szlachcikowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Lotusy - Warszawa United 1:2

42e minuut.
Kaźmierczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mościcki rent richting de bal. Mościcki passt de bal in één keer door. Różycki is nu in balbezit. Różycki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Lotusy 58%, Warszawa United 42%.
Czarne Lotusy - Warszawa United 1:2

49e minuut.
Daar is Huszcza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huszcza probeert naar een medespeler te passen. Buzała is nu in balbezit. Laskowik verovert de bal door een tackle van achteren. Laskowik schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Laskowik heeft problemen om de bal te vangen. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała geeft een hoge lob. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Buzała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bystroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystroń speelt de bal door. Huszcza is nu in balbezit. Huszcza haalt uit met een fantastische trap. Zechlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Ossoliński met een snelle inworp. Mościcki is nu in balbezit. Mościcki met een sublieme pass. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Paluszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Czarne Lotusy - Warszawa United 1:3

80e minuut.
Mościcki geeft een hoge lob. Krzywy rent richting de bal. Krzywy geeft een hoge lob. Kretek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretek schiet op doel. Mostowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kretek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kretek haalt uit met een fantastische trap. Mostowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kaźmierczak is nu in balbezit. Kaźmierczak geeft een lange en hoge pass. Pater kopt de bal weg. Bystroń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bystroń draait met de bal, schiet en ... Zechlin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kaźmierczak neemt de hoekschop. Klungelig pakt Buzała de bal. Laskowik is nu in balbezit. Laskowik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Czarne Lotusy 47%, Warszawa United 53%.
Czarne Lotusy - Warszawa United 1:3