Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blancos Bytów LKS Cisy Nałęczów
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Chanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chanowski passt de bal zonder na te denken. Zamieniecki rent richting de bal. Mikołajski onderschept slim de pass. Mikołajski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Trąbaczewski is nu in balbezit. Dembiński verovert de bal door een tackle van achteren. Dembiński passt de bal in één keer door. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap. Pietryka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Ciołek kopt de bal weg. Zamieniecki rent richting de bal. Dembiński onderschept slim de pass. Dembiński draait met de bal, schiet en ... Trąbaczewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Dembiński kopt de bal weg. Rzeczkowski probeert de bal met de borst te controleren. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski schiet op doel. Kapucha probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Bytów - LKS Cisy Nałęczów 0:1

17e minuut.
Lentner rent richting de bal. Lentner geeft een lange en hoge pass. Ruszczyk rent richting de bal. Ruszczyk geeft de bal voor. Mikołajski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pietryka bokst de bal weg.

25e minuut.
Bobola met een sublieme pass. Trzaskalik bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskalik geeft een lange en hoge pass. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Beksa met een sublieme pass. Trzaskalik met een sublieme pass. Lentner met een sublieme pass. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Beksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembiński onderschept slim de pass. Dembiński speelt de bal door. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Bytów - LKS Cisy Nałęczów 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blancos Bytów 60%, LKS Cisy Nałęczów 40%.
Blancos Bytów - LKS Cisy Nałęczów 0:2

48e minuut.
Klungelig pakt Trzaskalik de bal. Szczerbal rent richting de bal. Szczerbal probeert naar een medespeler te passen. Chanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanowski schiet op doel. Polechoński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Blancos Bytów - LKS Cisy Nałęczów 1:2

54e minuut.
Nalikowski geeft de bal voor. Karpiuk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rzeczkowski de bal onder controle te krijgen. Mikołajski rent richting de bal. Mikołajski haalt uit met een fantastische trap. Pietryka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Rzeczkowski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karpiuk geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruszczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Pietryka trapt de bal weg. Śnieżek kopt de bal weg. Chanowski is nu in balbezit. Chanowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Dembiński speelt de bal door. Mikołajski rent richting de bal. Rzeczkowski is nu in balbezit. Mikołajski verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Dembiński rent richting de bal. Mikołajski rent richting de bal. Zamieniecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Zamieniecki krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Lentner passt de bal met de wreef. Dembiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Dembiński passt de bal zonder na te denken. Mikołajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blancos Bytów 46%, LKS Cisy Nałęczów 54%.
Blancos Bytów - LKS Cisy Nałęczów 1:2