Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gks olimpia48 Żabie Siekiery
451 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
2 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 15.2
tragisch Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
tragisch Verdedigen hopeloos


16e minuut.
Buchnajzer rent richting de bal. Buchnajzer passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Tęcza de bal onder controle te krijgen. Krzyżanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżanowski geeft een lange en hoge pass. Owsiany probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Tęcza rent richting de bal. Berbecel verovert de bal door een tackle van achteren. Berbecel passt de bal zonder na te denken. Zalivahin is nu in balbezit. Zalivahin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Dibbern met een sublieme pass. Korolainen is nu in balbezit. Buchnajzer probeert naar een medespeler te passen. Zalivahin rent richting de bal. Zalivahin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks olimpia48 51%, Żabie Siekiery 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gks olimpia48 - Żabie Siekiery 0:0

90e minuut.
Zalivahin bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchnajzer verovert de bal door een tackle van achteren. Buchnajzer passt de bal in één keer door. Berbecel rent richting de bal. Berbecel geeft een lange en hoge pass. Pabis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gks olimpia48 57%, Żabie Siekiery 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
gks olimpia48 - Żabie Siekiery 0:0