Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trzebniczanka Mostyska
343 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
29 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 20.5
excellent Schieten weak
average Passen weak
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Sklarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mystek begaat een overtreding. Sklarek raakt geblesseerd tijdens het duel. Hopfer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kotnis kopt de bal weg. Daar is Garguła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gochev rent richting de bal. Gochev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Dobranschi passt de bal in één keer door. Merkiewski met een sublieme pass. Tylikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev verovert de bal door een tackle van achteren. Gochev draait met de bal, schiet en ... Liput probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Mostyska 1:0

8e minuut.
Brochocki met een sublieme pass. Klungelig pakt Hoffman de bal. Dobranschi onderschept slim de pass. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Mostyska 2:0

9e minuut.
Rumun is nu in balbezit. Rumun passt de bal met de wreef. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev is nu in balbezit. Gochev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Mostyska 3:0

13e minuut.
Sklarek rent richting de bal. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklarek is nu in balbezit. Sklarek haalt uit met een fantastische trap. Kotnis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Tłokiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tłokiński passt de bal met de wreef. Sklarek rent richting de bal. Sklarek schiet op doel. Liput probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Mostyska 4:0

35e minuut.
Osa geeft een lange en hoge pass. Dobranschi kopt de bal weg. Gochev is nu in balbezit. Gochev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Mostyska 5:0

41e minuut.
Drzewiński is nu in balbezit. Drzewiński geeft een hoge lob. Daar is Gochev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... Liput verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Chlorek geeft een lange en hoge pass. Gochev kopt de bal weg. Kotnis heeft problemen om de bal te vangen. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Mostyska 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trzebniczanka 34%, Mostyska 66%.
Trzebniczanka - Mostyska 6:0

48e minuut.
Sklarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sklarek probeert naar een medespeler te passen. Gochev rent richting de bal. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Sklarek onderschept slim de pass. Sklarek geeft een hoge lob. Gochev kopt de bal weg. Sklarek is nu in balbezit. Sklarek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Chlorek is nu in balbezit. Chlorek passt de bal met de wreef. Trzebicki speelt de bal door. Gochev rent richting de bal. Gochev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Trzebicki passt de bal zonder na te denken. Dobranschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gochev schiet op doel. Liput maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Daar is Garguła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tłokiński rent richting de bal. Tłokiński passt de bal in één keer door. Drzewiński is nu in balbezit. Drzewiński geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Liput werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Mostyska 7:0

66e minuut.
Tłokiński verovert de bal door een tackle van achteren. Tłokiński geeft een lange en hoge pass. Daar is Dobranschi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sklarek is nu in balbezit. Sklarek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Mostyska 8:0

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Brzydkowski de bal onder controle te krijgen. Dobranschi verovert de bal door een tackle van achteren. Dobranschi met een sublieme pass. Sklarek rent richting de bal. Sklarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Hopfer probeert naar een medespeler te passen. Brzydkowski geeft een hoge lob. Trzebicki kopt de bal weg. Gochev rent richting de bal. Gochev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Inworp. Rumun met de inworp. Klungelig pakt Garguła de bal. Sklarek rent richting de bal. Sklarek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Dobranschi springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Mostyska 9:0

76e minuut.
Klungelig pakt Trzebicki de bal. Trzebicki geeft een lange en hoge pass. Gochev rent richting de bal. Gochev draait met de bal, schiet en ... Liput werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Mostyska 10:0

81e minuut.
Merkiewski probeert naar een medespeler te passen. Drzewiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Drzewiński probeert naar een medespeler te passen. Gochev rent richting de bal. Gochev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Sklarek onderschept slim de pass. Sklarek speelt de bal door. Gochev rent richting de bal. Dobranschi is nu in balbezit. Dobranschi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gochev is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Mostyska 11:0

86e minuut.
Trzebicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Sklarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sklarek probeert naar een medespeler te passen. Gochev rent richting de bal. Gochev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Trzebniczanka - Mostyska 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trzebniczanka 19%, Mostyska 81%.
Trzebniczanka - Mostyska 12:0