Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blues United Chorzów 123goniszTy
Normal Tactiek 541
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten weak
adequate Passen poor
average Verdedigen poor


10e minuut.
Feňko verovert de bal door een tackle van achteren. Feňko met een sublieme pass. Mattos is nu in balbezit. Mattos draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ragaman de bal onder controle te krijgen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Zacconi passt de bal in één keer door. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński rent richting de bal. Mattos onderschept slim de pass. Mattos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Kubot probeert naar een medespeler te passen. Mattos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Puc. Puc krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ziontkowski rent richting de bal. Kózka onderschept slim de pass. Kózka met een sublieme pass. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zacconi is nu in balbezit. Zacconi schiet op doel. Dziubański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues United Chorzów - 123goniszTy 1:0

37e minuut.
Rogowski geeft een hoge lob. Feňko is nu in balbezit. Feňko probeert naar een medespeler te passen. Zacconi rent richting de bal. Zacconi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mattos passt de bal zonder na te denken. Rogowski rent richting de bal. Rogowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zacconi de bal. Zacconi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Camargo is nu in balbezit. Zygarlicki verovert de bal door een tackle van achteren. Zygarlicki met een sublieme pass. Pestka is nu in balbezit. Pestka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues United Chorzów 29%, 123goniszTy 71%.
Blues United Chorzów - 123goniszTy 1:0

50e minuut.
Camargo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zacconi de bal onder controle te krijgen. Ragaman maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Ragaman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ragaman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Zacconi raakt geblesseerd tijdens het duel. Kózka wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Gelabert Margüello is nu in balbezit. Kózka rent richting de bal. Kózka passt de bal zonder na te denken. Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos haalt uit met een fantastische trap. Dziubański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zacconi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Trumiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Trumiński geeft de bal voor. Mendy speelt de bal door. Zacconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacconi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Trumiński geeft de bal voor. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski probeert naar een medespeler te passen. Zacconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zacconi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Rogowski met de inworp. Mattos is nu in balbezit. Trumiński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Trumiński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

74e minuut.
Feňko probeert naar een medespeler te passen. Zacconi is nu in balbezit. Mattos is nu in balbezit. Mattos haalt uit met een fantastische trap. Dziubański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues United Chorzów - 123goniszTy 2:0

76e minuut.
Ziontkowski geeft een hoge lob. Camargo is nu in balbezit. Camargo passt de bal zonder na te denken. Mattos is nu in balbezit. Mattos haalt uit met een fantastische trap. Dziubański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Daar is Camargo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendy rent richting de bal. Camargo speelt de bal door. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Dziubański met een harde bal richting middenveld. Kózka kopt de bal weg. Mattos heeft problemen om de bal te vangen. Mattos schiet op doel. Dziubański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blues United Chorzów - 123goniszTy 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blues United Chorzów 21%, 123goniszTy 79%.
Blues United Chorzów - 123goniszTy 3:0