Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
realsociedal Warmia
Normal Tactiek 442
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ogiński rent richting de bal. Ogiński geeft de bal voor. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Byra bereikt de bal nog maar net als eerste. Byra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
realsociedal - Warmia 1:0

7e minuut.
Gapiński is nu in balbezit. Byra onderschept slim de pass. Gapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Byra onderschept slim de pass. Byra schiet op doel. Zdojski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zdojski rent richting de bal. Zdojski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
realsociedal - Warmia 2:0

10e minuut.
Byra is nu in balbezit. Radzimski rent richting de bal. Byra verovert de bal door een tackle van achteren. Byra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Opolski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realsociedal 51%, Warmia 49%.
realsociedal - Warmia 2:0

48e minuut.
Owczarski passt de bal in één keer door. Gorczyński is nu in balbezit. Bobkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Radzimski is nu in balbezit. Radzimski draait met de bal, schiet en ... Pachowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Byra rent richting de bal. Gapiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Byra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gapiński probeert naar een medespeler te passen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Byra neemt zijn aanloop.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Gapiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Byra onderschept slim de pass. Gapiński begaat een overtreding. Gapiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realsociedal 40%, Warmia 60%.
realsociedal - Warmia 2:0