Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
123goniszTy Lemon FHU
541 Tactiek 222
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 32.5
weak Schieten good
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen adequate


8e minuut.
Gogoncea geeft een hoge lob. Canyiğit rent richting de bal. Canyiğit passt de bal met de wreef. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Prstojević heeft problemen om de bal te vangen. Hobbock rent richting de bal. Hobbock passt de bal met de wreef. Jaunutis is nu in balbezit. Jaunutis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Moliński speelt de bal door. Hobbock geeft de bal voor. Nawałka rent richting de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. Dziubański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
123goniszTy - Lemon FHU 0:1

25e minuut.
Puc is nu in balbezit. Puc speelt de bal door. Zygarlicki geeft een hoge lob. Nawałka rent richting de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Prstojević is nu in balbezit. Prstojević geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ragaman de bal onder controle te krijgen. Nawałka rent richting de bal. Nawałka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
123goniszTy - Lemon FHU 0:2

38e minuut.
Zygarlicki rent richting de bal. Jaskóła onderschept slim de pass. Jaskóła met een sublieme pass. Nawałka heeft problemen om de bal te vangen. Nawałka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 123goniszTy 47%, Lemon FHU 53%.
123goniszTy - Lemon FHU 0:2

52e minuut.
Deschuytter bereikt de bal nog maar net als eerste. Deschuytter met een sublieme pass. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. Dziubański werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Puc rent richting de bal. Prstojević rent richting de bal. Jaunutis is nu in balbezit. Jaunutis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Moliński de bal onder controle te krijgen. Dziubański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Prstojević kopt de bal weg. Nawałka rent richting de bal. Nawałka geeft de bal voor. Klungelig pakt Jaunutis de bal. Jaunutis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Dziubański trapt de bal weg van het doel. Prstojević kopt de bal weg. Jaunutis rent richting de bal. Jaunutis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Puc met een sublieme pass. Nawałka rent richting de bal. Jaunutis rent richting de bal. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
123goniszTy - Lemon FHU 0:3

76e minuut.
Gamla probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pestka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawałka is nu in balbezit. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pestka is nu in balbezit. Pestka speelt de bal door. Kubot is nu in balbezit. Nawałka rent richting de bal. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
123goniszTy - Lemon FHU 0:4

85e minuut.
Pestka passt de bal in één keer door. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Moliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka onderschept slim de pass. Nawałka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 123goniszTy 66%, Lemon FHU 34%.
123goniszTy - Lemon FHU 0:4