Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
123goniszTy Grajdołek Granica HG
541 Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 26.7
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Zagdański met een snelle inworp. Molitorys rent richting de bal. Met opzet legt Pestka zijn tegenspeler op de grond. Molitorys is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Suwara met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Środa is nu in balbezit. Molitorys rent richting de bal. Molitorys passt de bal met de wreef. Składak rent richting de bal. Składak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Ciupik probeert naar een medespeler te passen. Środa is nu in balbezit. Molitorys speelt de bal door. Składak rent richting de bal. Składak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Środa probeert naar een medespeler te passen. Puc bereikt de bal nog maar net als eerste. Molitorys maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Molitorys naar de kleedkamers voor een vroege douche.

44e minuut.
Klungelig pakt Szklarski de bal. Szklarski geeft een hoge lob. Moliński is nu in balbezit. Składak rent richting de bal. Składak schiet op doel. Dziubański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 123goniszTy 50%, Grajdołek Granica HG 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
123goniszTy - Grajdołek Granica HG 0:0

48e minuut.
Suwara is nu in balbezit. Zygarlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygarlicki passt de bal zonder na te denken. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla schiet op doel. Skrętkowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Kubot geeft de bal voor. Środa heeft problemen om de bal te vangen. Puc begaat een overtreding. Puc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 123goniszTy 67%, Grajdołek Granica HG 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
123goniszTy - Grajdołek Granica HG 0:0