Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gwiazdy Calcio
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 15.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bromba rent richting de bal. Kuzaj verovert de bal door een tackle van achteren. Kuzaj probeert naar een medespeler te passen. Niezgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezgoda schiet op doel. Junik bokst de bal weg. Prochownik is nu in balbezit. Prochownik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - Calcio 0:1

4e minuut.
Daar is Łatuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niezgoda is nu in balbezit. Niezgoda speelt de bal door. Prochownik is nu in balbezit. Prochownik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gwiazdy - Calcio 0:2

13e minuut.
Prochownik schiet op doel. Junik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Biaduń probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jadanowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paal!

26e minuut.
Krasicki is nu in balbezit. Pytlasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Bromba rent richting de bal. Pytlasiński rent richting de bal. Pytlasiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Komorkiewicz speelt de bal door. Gzowski is nu in balbezit. Gzowski met een sublieme pass. Pytlasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pytlasiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazdy 64%, Calcio 36%.
FC Gwiazdy - Calcio 0:2

65e minuut.
Bromba rent richting de bal. Krasicki onderschept slim de pass. Krasicki passt de bal met de wreef. Prochownik bereikt de bal nog maar net als eerste. Prochownik schiet op doel. Junik bokst de bal weg.

66e minuut.
Bystrzanowski geeft een hoge lob. Inworp. Dzieł met een snelle inworp. Niezgoda rent richting de bal. Niezgoda schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bromba verovert de bal door een tackle van achteren. Bromba passt de bal zonder na te denken. Daar is Stachyra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pytlasiński rent richting de bal. Pytlasiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gwiazdy 57%, Calcio 43%.
FC Gwiazdy - Calcio 0:2