Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świstaki Michałkowice Calcio
433 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 14.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Stachyra geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kuzaj de bal. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki schiet op doel. Surdyga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Calcio 1:0

14e minuut.
Prochownik controleert de bal met de borst. Piepiórka is nu in balbezit. Piepiórka passt de bal zonder na te denken. Modracki rent richting de bal. Modracki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Surdyga bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kaplon geeft de bal voor. Inworp. Patenkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wons is nu in balbezit. Wons geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wons rent richting de bal. Wons passt de bal met de wreef. Piepiórka is nu in balbezit. Wons is nu in balbezit. Wons geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Kuzaj rent richting de bal. Piepiórka verovert de bal door een tackle van achteren. Krasicki begaat een overtreding. Piepiórka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piepiórka zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Calcio 2:0

41e minuut.
Kuzaj heeft problemen om de bal te vangen. Figas rent richting de bal. Figas met een sublieme pass. Modracki is nu in balbezit. Modracki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Calcio 3:0

44e minuut.
Prochownik is nu in balbezit. Niezgoda is nu in balbezit. Prochownik rent richting de bal. Prochownik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Calcio 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świstaki Michałkowice 40%, Calcio 60%.
Świstaki Michałkowice - Calcio 3:1

46e minuut.
Tokarz geeft de bal voor. Daar is Kuzaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Modracki rent richting de bal. Modracki draait met de bal, schiet en ... Stachyra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tokarz zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Gajos de bal. Modracki is nu in balbezit. Modracki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Calcio 4:1

48e minuut.
Niezgoda is nu in balbezit. Patenkiewicz maakt een afschuwelijke overtreding. Niezgoda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Krasicki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jadanowski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Storczyk de bal onder controle te krijgen. Prochownik bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Calcio 4:2

65e minuut.
Krasicki rent richting de bal. Modracki onderschept slim de pass. Modracki passt de bal met de wreef. Wons rent richting de bal. Wons haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Tokarz met een snelle inworp. Piepiórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piepiórka passt de bal zonder na te denken. Chwietkiewicz is nu in balbezit. Chwietkiewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kuzaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuzaj met een sublieme pass. Niezgoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Niezgoda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Popowicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - Calcio 4:3

77e minuut.
Piepiórka heeft problemen om de bal te vangen. Piepiórka probeert naar een medespeler te passen. Krasicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wons verovert de bal door een tackle van achteren. Wons geeft een hoge lob. Surdyga bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świstaki Michałkowice 49%, Calcio 51%.
Świstaki Michałkowice - Calcio 4:3