Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świstaki Michałkowice F.C. Kolonia
433 Tactiek Ligowa
37% Balbezit 63%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 37.8
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen adequate
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Szakács is nu in balbezit. Szerb rent richting de bal. Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács schiet op doel. Trelecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - F.C. Kolonia 0:1

11e minuut.
Lancheros rent richting de bal. Lancheros geeft een hoge lob. Klungelig pakt Patenkiewicz de bal. Szakács rent richting de bal. Szakács haalt uit met een fantastische trap. Trelecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Ba is nu in balbezit. Ba passt de bal in één keer door. Szakács rent richting de bal. Szakács draait met de bal, schiet en ... Szerb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Figas is nu in balbezit. Barclay verovert de bal door een tackle van achteren. Ba probeert naar een medespeler te passen. Szerb is nu in balbezit. Szerb schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Cámara Rey is nu in balbezit. Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Cámara Rey probeert naar een medespeler te passen. Szerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Doeltrap. Trelecki trapt de bal weg van het doel. Ba kopt de bal weg. Klungelig pakt Szerb de bal. Szerb schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Wons passt de bal met de wreef. Tokarz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pintilei. Pintilei krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Storczyk passt de bal met de wreef. Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba passt de bal met de wreef. Szerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - F.C. Kolonia 0:2

23e minuut.
Storczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Storczyk geeft de bal voor. Barclay met een sublieme pass. Szerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Cámara Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cámara Rey speelt de bal door. Szerb bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerb draait met de bal, schiet en ... Trelecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Szerb kopt de bal weg. Cámara Rey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cámara Rey passt de bal in één keer door. Ba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ba draait met de bal, schiet en ... Trelecki bokst de bal weg. Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács draait met de bal, schiet en ... Trelecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Klungelig pakt Ba de bal. Piepiórka is nu in balbezit. Cámara Rey probeert naar een medespeler te passen. Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - F.C. Kolonia 0:3

43e minuut.
Tokarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pintilei geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Tokarz de bal onder controle te krijgen. Szakács rent richting de bal. Szakács schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świstaki Michałkowice 84%, F.C. Kolonia 16%.
Świstaki Michałkowice - F.C. Kolonia 0:3

49e minuut.
Barclay onderschept slim de pass. Lancheros is nu in balbezit. Ba met een sublieme pass. Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Piepiórka verovert de bal door een tackle van achteren. Ba onderschept slim de pass. Ba met een sublieme pass. Szakács bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Szerb draait met de bal, schiet en ... Ba heeft problemen om de bal te vangen. Szerb rent richting de bal. Szerb draait met de bal, schiet en ... Popowicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - F.C. Kolonia 0:4

56e minuut.
Szerb speelt de bal door. Storczyk geeft een hoge lob. Lancheros kopt de bal weg. Szerb rent richting de bal. Szerb geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Szerb verovert de bal door een tackle van achteren. Cámara Rey rent richting de bal. Cámara Rey probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szakács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szakács haalt uit met een fantastische trap. Trelecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Storczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storczyk geeft de bal voor. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei geeft een hoge lob. Trelecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szerb is nu in balbezit. Szerb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - F.C. Kolonia 0:5

68e minuut.
Patenkiewicz geeft een lange en hoge pass. Modracki is nu in balbezit. Strzałka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Strzałka krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Szerb passt de bal in één keer door. Cámara Rey rent richting de bal. Cámara Rey passt de bal met de wreef. Szerb heeft problemen om de bal te vangen. Szerb schiet op doel. Trelecki bokst de bal weg. Popowicz kan de bal niet met de borst controleren. Szerb rent richting de bal. Szerb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - F.C. Kolonia 0:6

77e minuut.
Byczek geeft een hoge lob. Storczyk kopt de bal weg. Popowicz heeft problemen om de bal te vangen. Szerb rent richting de bal. Szerb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Szerb passt de bal met de wreef. Szakács is nu in balbezit. Storczyk probeert naar een medespeler te passen. Szakács is nu in balbezit. Szakács haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - F.C. Kolonia 0:7

82e minuut.
Rei met een snelle inworp. Szakács kan de bal niet met de borst controleren. Szakács passt de bal met de wreef. Szerb is nu in balbezit. Szerb haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Trelecki trapt de bal weg van het doel. Ba kopt de bal weg. Lancheros heeft problemen om de bal te vangen. Szerb is nu in balbezit. Szerb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trelecki met een harde bal richting middenveld. Barclay kopt de bal weg. Klungelig pakt Szerb de bal. Szerb schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Strzałka geeft een hoge lob. Szerb kopt de bal weg. Storczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakács onderschept slim de pass. Szakács schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świstaki Michałkowice 85%, F.C. Kolonia 15%.
Świstaki Michałkowice - F.C. Kolonia 0:7