Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madritisa Calcio
Defend Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 17.3
solid Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Weller onderschept slim de pass. Krasicki onderschept slim de pass. Krasicki speelt de bal door. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Roldán Freire zal de hoekschop nemen. Daar is Weller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel. Surdyga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - Calcio 1:0

14e minuut.
Niezgoda rent richting de bal. Dalmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prochownik begaat een overtreding. Dalmaz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

22e minuut.
Inworp. Roldán Freire zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Molęda rent richting de bal. Molęda geeft een lange en hoge pass. Keruzoré krijgt zijn hoofd ertegen. Surdyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Gajos geeft de bal voor. Dzieł kopt de bal weg. Klungelig pakt Dalmaz de bal. Prochownik is nu in balbezit. Prochownik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Roldán Freire passt de bal in één keer door. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Weller rent richting de bal. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Petrutis is nu in balbezit. Petrutis passt de bal zonder na te denken. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Surdyga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - Calcio 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madritisa 44%, Calcio 56%.
Madritisa - Calcio 2:0

60e minuut.
Roldán Freire passt de bal in één keer door. Molęda is nu in balbezit. Molęda passt de bal in één keer door. Weller is nu in balbezit. Weller haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Krasicki passt de bal in één keer door. Roldán Freire met een sublieme pass. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré schiet op doel. Surdyga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - Calcio 3:0

69e minuut.
Petrutis geeft de bal voor. Gajos is nu in balbezit. Keruzoré onderschept slim de pass. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Surdyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - Calcio 4:0

83e minuut.
Roldán Freire bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán Freire geeft een hoge lob. Weller kopt de bal weg. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Madritisa - Calcio 5:0

85e minuut.
Weller probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Keruzoré de bal. Gajos is nu in balbezit. Keruzoré verovert de bal door een tackle van achteren. Keruzoré schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madritisa 34%, Calcio 66%.
Madritisa - Calcio 5:0