Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Świstaki Michałkowice 123goniszTy
433 Tactiek 541
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Popowicz rent richting de bal. Popowicz geeft een lange en hoge pass. Ziontkowski kopt de bal weg. Gamla bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamla passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gamla speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Ragaman onderschept slim de pass. Ragaman met een sublieme pass. Szabat met een sublieme pass. Gamla is nu in balbezit. Gamla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - 123goniszTy 0:1

11e minuut.
Figas rent richting de bal. Figas met een sublieme pass. Modracki is nu in balbezit. Modracki haalt uit met een fantastische trap. Dziubański probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Świstaki Michałkowice - 123goniszTy 1:1

18e minuut.
Wons is nu in balbezit. Ziontkowski rent richting de bal. Ziontkowski passt de bal met de wreef. Gamla rent richting de bal. Gamla draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Puc rent richting de bal. Puc met een sublieme pass. Patenkiewicz is nu in balbezit. Gamla verovert de bal door een tackle van achteren. Gamla haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Trelecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Świstaki Michałkowice - 123goniszTy 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świstaki Michałkowice 42%, 123goniszTy 58%.
Świstaki Michałkowice - 123goniszTy 1:2

46e minuut.
Wons raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Wędzyński komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wędzyński onderschept slim de pass. Wędzyński passt de bal zonder na te denken. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Puc is nu in balbezit. Pestka is nu in balbezit. Piepiórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Puc is nu in balbezit. Puc schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Piepiórka is nu in balbezit. Puc onderschept slim de pass. Puc passt de bal met de wreef. Zygarlicki rent richting de bal. Zygarlicki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Trumiński geeft een hoge lob. Cwojdziński rent richting de bal. Cwojdziński geeft de bal voor. Modracki bereikt de bal nog maar net als eerste. Modracki haalt uit met een fantastische trap. Dziubański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Trelecki trapt de bal weg van het doel. Puc heeft problemen om de bal te vangen. Modracki is nu in balbezit. Modracki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Świstaki Michałkowice 47%, 123goniszTy 53%.
Świstaki Michałkowice - 123goniszTy 1:2