Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Niebo Dubeltowi Mocni
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Bućko probeert naar een medespeler te passen. Bałaban is nu in balbezit. Ciliński rent richting de bal. Bałaban verovert de bal door een tackle van achteren. Bałaban schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Wierusz speelt de bal door. Bućko rent richting de bal. Kacprzak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kacprzak krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Klungelig pakt Ciliński de bal. Jaskólski rent richting de bal. Jaskólski probeert naar een medespeler te passen. Bałaban is nu in balbezit. Bałaban haalt uit met een fantastische trap. Matusek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bokłaga heeft problemen om de bal te vangen. Bućko rent richting de bal. Bućko geeft een hoge lob. Bałaban rent richting de bal. Bałaban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Niebo 45%, Dubeltowi Mocni 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KKS Niebo - Dubeltowi Mocni 0:0

50e minuut.
Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejek met een sublieme pass. Galiński controleert de bal met de borst. Kacprzak is nu in balbezit. Kacprzak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Stolarz met een harde bal richting middenveld. Kołodziejek kopt de bal weg. Kacprzak probeert de bal aan de voet te houden. Galiński is nu in balbezit. Galiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Niebo - Dubeltowi Mocni 0:1

58e minuut.
Galiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Galiński passt de bal zonder na te denken. Rezner is nu in balbezit. Kacprzak onderschept slim de pass. Kacprzak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Smutas met een sublieme pass. Jaskólski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskólski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bałaban de bal. Bałaban haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Stolarz speelt de bal door. Kołodziejek kopt de bal weg. Bućko is nu in balbezit. Galiński onderschept slim de pass. Galiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Orbitek met een snelle inworp. Kołodziejek bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jaskólski. Kołodziejek roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kołodziejek kan niet meer verder spelen. Fornalak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Niebo 55%, Dubeltowi Mocni 45%.
KKS Niebo - Dubeltowi Mocni 0:1