Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tęcza Siecieborowice MaleSiury
442 Tactiek 424
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.2
average Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Mierkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec maakt een afschuwelijke overtreding. Czerwiec krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Marszałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Polewicz geeft een lange en hoge pass. Czerwiec rent richting de bal. Czerwiec draait met de bal, schiet en ... Dalkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal! Dzięciołowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Siecieborowice - MaleSiury 1:0

8e minuut.
Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiec verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwiec passt de bal zonder na te denken. Dzięciołowski is nu in balbezit. Dzięciołowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Soczewka is nu in balbezit. Soczewka geeft een lange en hoge pass. Polewicz kopt de bal weg. Dzięciołowski is nu in balbezit. Dzięciołowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Polewicz met een sublieme pass. Chrząstowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząstowski probeert naar een medespeler te passen. Dzięciołowski rent richting de bal. Dzięciołowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tęcza Siecieborowice - MaleSiury 2:0

22e minuut.
Martín Mozos bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Mozos geeft een hoge lob. Kondracki heeft problemen om de bal te vangen. Błaszko rent richting de bal. Błaszko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Bilko is nu in balbezit. Ośródka begaat een overtreding. Bilko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Woronicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dzięciołowski is nu in balbezit. Dzięciołowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bazylewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożuchowski onderschept slim de pass. Kożuchowski speelt de bal door. Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siarzewski schiet op doel. Grablewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Błaszko is nu in balbezit. Błaszko passt de bal zonder na te denken. Woronicz is nu in balbezit. Kożuchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kożuchowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Błaszko passt de bal in één keer door. Ośródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrząstowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chrząstowski krijgt een gele kaart. Ośródka raakt geblesseerd tijdens het duel. Siarzewski komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Siecieborowice 45%, MaleSiury 55%.
Tęcza Siecieborowice - MaleSiury 2:0

57e minuut.
Bilko speelt de bal door. Dzięciołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Martín Mozos onderschept slim de pass. Polewicz is nu in balbezit. Polewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Dalkiewicz trapt de bal weg van het doel. Woronicz kopt de bal weg. Polewicz speelt de bal door. Dzięciołowski rent richting de bal. Dzięciołowski geeft een hoge lob. Dalkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Mierkiewicz geeft een lange en hoge pass. Chrząstowski is nu in balbezit. Siarzewski begaat een overtreding. Siarzewski krijgt een gele kaart.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Dzięciołowski stond buitenspel. Mierkiewicz maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Siarzewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Kożuchowski de bal. Kożuchowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Doeltrap. Marszałek met een harde bal richting middenveld. Ośródka kopt de bal weg. Błaszko is nu in balbezit. Błaszko schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Klungelig pakt Siarzewski de bal. Polewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Siarzewski zijn tegenspeler op de grond. Siarzewski krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Polewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tęcza Siecieborowice 38%, MaleSiury 62%.
Tęcza Siecieborowice - MaleSiury 2:0