Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 17:53
  • Competitiewedstrijd: Liga I
  • Stadion: FC Minune Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 36468
FC Minune FC Full Speed
Amical Tactiek ext+3 att
48% Balbezit 52%
97% Spel op eigen helft 3%
0 Doelpogingen 62
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 51.3
weak Schieten excellent
poor Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen average


1e minuut.
Attia met een sublieme pass. Handuca met een sublieme pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

2e minuut.
Borowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Borowy geeft de bal voor. Despagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despagne passt de bal zonder na te denken. Moya Martín geeft een hoge lob. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Handuca is nu in balbezit. Handuca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:1

5e minuut.
Moya Martín rent richting de bal. Moya Martín passt de bal zonder na te denken. Handuca speelt de bal door. Klungelig pakt Moya Martín de bal. Moya Martín draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Despagne verovert de bal door een tackle van achteren. Despagne met een sublieme pass. Daar is Attia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attia draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Moya Martín probeert naar een medespeler te passen. Daar is Handuca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:2

10e minuut.
Attia rent richting de bal. Attia met een sublieme pass. Moya Martín met een sublieme pass. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obeadă speelt de bal door. Klungelig pakt Handuca de bal. Attia rent richting de bal. Attia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:3

12e minuut.
Cook met de inworp. Despagne speelt de bal door. Attia rent richting de bal. Attia draait met de bal, schiet en ... Handuca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:4

14e minuut.
Daar is Moya Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya Martín met een sublieme pass. Birkedal speelt de bal door. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Caraiman met een harde bal richting middenveld. Rădulescu rent richting de bal. Despagne verovert de bal door een tackle van achteren. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:5

17e minuut.
Moya Martín probeert naar een medespeler te passen. Chiricheş rent richting de bal. Chiricheş met een sublieme pass. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:6

20e minuut.
Despagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despagne passt de bal in één keer door. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Handuca probeert de bal aan de voet te houden. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:7

23e minuut.
Handuca met een sublieme pass. Moya Martín speelt de bal door. Cook speelt de bal door. Daar is Attia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:8

23e minuut.
Rădulescu speelt de bal door. Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia verovert de bal door een tackle van achteren. Attia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Despagne met een sublieme pass. Handuca probeert naar een medespeler te passen. Moya Martín probeert naar een medespeler te passen. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Rădulescu met een sublieme pass. Attia rent richting de bal. Attia met een sublieme pass. Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rădulescu probeert de bal aan de voet te houden. Handuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Handuca draait met de bal, schiet en ... Paal! Moya Martín heeft problemen om de bal te vangen. Moya Martín geeft een lange en hoge pass. Handuca springt en kopt de bal. Paal! Klungelig pakt Attia de bal. Attia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:9

29e minuut.
Scherer geeft een hoge lob. Handuca kopt de bal weg. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:10

31e minuut.
Daar is Rădulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cook probeert naar een medespeler te passen. Moya Martín speelt de bal door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moya Martín zal de hoekschop nemen. Obeadă maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moya Martín neemt de hoekschop. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Cook met een sublieme pass. Handuca speelt de bal door. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Despagne met een sublieme pass. Daar is Moya Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya Martín passt de bal in één keer door. Daar is Obeadă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Despagne met een sublieme pass. Daar is Moya Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya Martín probeert naar een medespeler te passen. Handuca rent richting de bal. Handuca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:11

41e minuut.
Rădulescu met een sublieme pass. Inworp. Attia met de inworp. Cook geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caraiman met een harde bal richting middenveld. Cook met een sublieme pass. Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín draait met de bal, schiet en ... Caraiman bokst de bal weg. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:12

45e minuut.
Obeadă geeft de bal voor. Caraiman probeert naar een medespeler te passen. Cook met een sublieme pass. Attia heeft problemen om de bal te vangen. Attia haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 98%, FC Full Speed 2%.
FC Minune - FC Full Speed 0:12

46e minuut.
Daar is Handuca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă probeert naar een medespeler te passen. Moya Martín is nu in balbezit. Moya Martín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Moya Martín rent richting de bal. Moya Martín speelt de bal door. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:13

50e minuut.
Despagne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despagne passt de bal met de wreef. Moya Martín met een sublieme pass. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:14

52e minuut.
Klungelig pakt Attia de bal. Attia speelt de bal door. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:15

52e minuut.
Clondescu rent richting de bal. Attia verovert de bal door een tackle van achteren. Attia probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Obeadă de bal. Obeadă haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Attia rent richting de bal. Attia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:16

55e minuut.
Cook rent richting de bal. Attia rent richting de bal. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Handuca speelt de bal door. Attia rent richting de bal. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:17

57e minuut.
Handuca bereikt de bal nog maar net als eerste. Handuca passt de bal met de wreef. Chiricheş rent richting de bal. Chiricheş met een sublieme pass. Obeadă is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:18

62e minuut.
Daar is Attia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attia met een sublieme pass. Moya Martín met een sublieme pass. Handuca rent richting de bal. Handuca haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Caraiman trapt de bal weg van het doel. Cook met een sublieme pass. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín draait met de bal, schiet en ... Caraiman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:19

67e minuut.
Askari rent richting de bal. Askari passt de bal zonder na te denken. Despagne met een sublieme pass. Klungelig pakt Moya Martín de bal. Moya Martín schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caraiman trapt de bal weg. Cook kopt de bal weg. Daar is Attia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Attia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Doeltrap. Caraiman met een harde bal richting middenveld. Cook speelt de bal door. Obeadă rent richting de bal. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:20

70e minuut.
Despagne verovert de bal door een tackle van achteren. Rădulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Despagne onderschept slim de pass. Attia rent richting de bal. Attia haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Despagne de bal onder controle te krijgen. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:21

73e minuut.
Despagne is nu in balbezit. Cook geeft de bal voor. Obeadă springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Handuca de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Handuca de bal. Caraiman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Handuca is nu in balbezit. Handuca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:22

74e minuut.
Despagne onderschept slim de pass. Despagne probeert naar een medespeler te passen. Handuca rent richting de bal. Handuca haalt uit met een fantastische trap. Caraiman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:23

76e minuut.
Handuca heeft problemen om de bal te vangen. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia probeert naar een medespeler te passen. Moya Martín geeft de bal voor. Handuca springt en kopt de bal. Caraiman bokst de bal weg. Obeadă rent richting de bal. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:24

78e minuut.
Despagne geeft een lange en hoge pass. Moya Martín speelt de bal door. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă schiet op doel. Caraiman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:25

78e minuut.
Clondescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clondescu met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cook neemt de hoekschop. Moya Martín kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Caraiman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Handuca rent richting de bal. Handuca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:26

80e minuut.
Cook speelt de bal door. Attia is nu in balbezit. Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Obeadă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:27

83e minuut.
Obeadă bereikt de bal nog maar net als eerste. Handuca is nu in balbezit. Handuca met een sublieme pass. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:28

86e minuut.
Caraiman met een sublieme pass. Despagne rent richting de bal. Despagne speelt de bal door. Handuca rent richting de bal. Handuca schiet op doel. Caraiman bokst de bal weg. Attia bereikt de bal nog maar net als eerste. Attia haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Caraiman trapt de bal weg van het doel. Despagne met een sublieme pass. Moya Martín bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya Martín haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Moya Martín zal de hoekschop nemen. Obeadă springt en kopt de bal. Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:29

90e minuut.
Birkedal speelt de bal door. Handuca probeert naar een medespeler te passen. Cook speelt de bal door. Obeadă heeft problemen om de bal te vangen. Obeadă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Rădulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obeadă is nu in balbezit. Obeadă draait met de bal, schiet en ... Caraiman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Minune - FC Full Speed 0:30

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Minune 96%, FC Full Speed 4%.
FC Minune - FC Full Speed 0:30