Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 17:53
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: ION OBLEMENCO
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 43911
UNIVERSITATEA CRAIOVA Titanii Mioritici
FORZA5.1 Tactiek noua
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
13 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 6
68.1 gemiddelde waardering 64.9
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen zeer goed
wonderbaarlijk Verdedigen wonderbaarlijk


2e minuut.
Polaczek geeft een hoge lob. Rognato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognato speelt de bal door. Machado rent richting de bal. Machado schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Dumitrescu onderschept slim de pass. Dumitrescu passt de bal zonder na te denken. Rognato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognato geeft de bal voor. Ziemba springt en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Spirin geeft een hoge lob. Inworp. Rognato met de inworp. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Rognato is nu in balbezit. Rognato geeft een hoge lob. Daar is Enginar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziemba is nu in balbezit. Ziemba draait met de bal, schiet en ... Saadane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Enginar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Machado raakt geblesseerd tijdens het duel. Ziemba legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Saadane werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - Titanii Mioritici 1:0

37e minuut.
Bilici probeert de bal aan de voet te houden. Hamza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Novakov. Novakov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITATEA CRAIOVA 31%, Titanii Mioritici 69%.
UNIVERSITATEA CRAIOVA - Titanii Mioritici 1:0

47e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Saadane niet meer kan verder spelen. Kisteleki komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Wdowiak geeft een hoge lob. Rognato rent richting de bal. Rognato geeft een hoge lob. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba schiet op doel. Kisteleki bokst de bal weg.

59e minuut.
Spirin passt de bal zonder na te denken. Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Novakov rent richting de bal. Novakov schiet op doel. Fijarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Machado kopt de bal weg. Rognato bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rognato de bal. Rognato geeft de bal voor. Ziemba maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Motłoszyński rent richting de bal. Santacruz rent richting de bal. Motłoszyński rent richting de bal. Santacruz is nu in balbezit. Santacruz haalt uit met een fantastische trap. Fijarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Klungelig pakt Dumitrescu de bal. Dumitrescu speelt de bal door. Rognato is nu in balbezit. Rognato met een sublieme pass. Machado is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Machado is nu in balbezit. Machado probeert naar een medespeler te passen. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba haalt uit met een fantastische trap. Kisteleki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - Titanii Mioritici 2:0

76e minuut.
Rognato probeert naar een medespeler te passen. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado geeft een lange en hoge pass. Ziemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziemba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Machado speelt de bal door. Rognato is nu in balbezit. Met opzet legt Hernández zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Hernández moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hernández schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITATEA CRAIOVA 33%, Titanii Mioritici 67%.
UNIVERSITATEA CRAIOVA - Titanii Mioritici 2:0