Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: ION OBLEMENCO
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 35652
UNIVERSITATEA CRAIOVA FC Csobotfalva
FORZA5.1 Tactiek HcCsikszereda
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
50 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
58.1 gemiddelde waardering 31.8
formidable Schieten average
formidable Passen average
good Verdedigen weak


2e minuut.
Rognato passt de bal zonder na te denken. Daar is Machado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea schiet op doel. Kusliy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Machado de bal. Łachacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado onderschept slim de pass. Machado schiet op doel. Kusliy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 2:0

5e minuut.
Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu geeft een hoge lob. Machado rent richting de bal. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Kusliy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 3:0

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jónás zal de hoekschop nemen. Rognato kopt de bal weg. Ciurea heeft problemen om de bal te vangen. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Kusliy bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Ionescu probeert de bal aan de voet te houden. Rognato geeft een hoge lob. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ... Kusliy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 4:0

12e minuut.
Wdowiak rent richting de bal. Dumitrescu speelt de bal door. Viroli geeft een lange en hoge pass. Ciurea rent richting de bal. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Kusliy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rognato met een snelle inworp. Dumitrescu probeert naar een medespeler te passen. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Kusliy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ciurea rent richting de bal. Ciurea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 5:0

20e minuut.
Rognato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dumitrescu rent richting de bal. Dumitrescu passt de bal in één keer door. Rognato geeft een lange en hoge pass. Machado springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Maarits is nu in balbezit. Maarits passt de bal in één keer door. Ramalhete geeft een hoge lob. Ciurea rent richting de bal. Machado rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 6:0

24e minuut.
Dumitrescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Rognato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rognato speelt de bal door. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Creangă speelt de bal door. Daar is Chirilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machado rent richting de bal. Machado schiet op doel. Brezeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Jónás neemt de hoekschop. Rognato probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciurea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurea schiet op doel. Kusliy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Jónás passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rognato de bal. Rognato passt de bal met de wreef. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Daar is Ciurea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciurea passt de bal zonder na te denken. Rognato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognato geeft een lange en hoge pass. Machado springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hamza onderschept slim de pass. Hamza geeft een hoge lob. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado haalt uit met een fantastische trap. Kusliy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bogoescu kan de bal niet met de borst controleren. Dumitrescu speelt de bal door. Rognato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognato geeft een lange en hoge pass. Machado krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Bogoescu kopt de bal weg. Jónás is nu in balbezit. Jónás passt de bal in één keer door. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 7:0

37e minuut.
Creangă probeert de bal met de borst te controleren. Ramalhete geeft een hoge lob. Ciurea rent richting de bal. Ciurea schiet op doel. Kusliy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 8:0

39e minuut.
Dumitrescu probeert de bal aan de voet te houden. Rognato is nu in balbezit. Rognato geeft de bal voor. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Maarits passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jónás de bal. Jónás passt de bal in één keer door. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 9:0

43e minuut.
Jónás rent richting de bal. Jónás passt de bal zonder na te denken. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ... Kusliy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITATEA CRAIOVA 20%, FC Csobotfalva 80%.
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 10:0

48e minuut.
Dumitrescu met een sublieme pass. Rognato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognato geeft de bal voor. Machado rent richting de bal. Machado schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Dumitrescu kopt de bal weg. Brezeanu kan de bal niet met de borst controleren. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado draait met de bal, schiet en ... Kusliy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 11:0

50e minuut.
Ramalhete is nu in balbezit. Ramalhete geeft een hoge lob. Machado is nu in balbezit. Machado haalt uit met een fantastische trap. Kusliy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 12:0

53e minuut.
Daar is Chirilă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jónás is nu in balbezit. Jónás passt de bal met de wreef. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ... Kusliy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciurea heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Rognato speelt de bal door. Daar is Viroli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viroli geeft de bal voor. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łachacz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Creangă de bal. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado draait met de bal, schiet en ... Kusliy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 13:0

62e minuut.
Dumitrescu passt de bal met de wreef. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado geeft een lange en hoge pass. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap. Kusliy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Viroli kopt de bal weg. Daar is Dumitrescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dumitrescu geeft een hoge lob. Ciurea maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 14:0

65e minuut.
Ramalhete kopt de bal weg. Jónás rent richting de bal. Jónás probeert naar een medespeler te passen. Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Jónás met een sublieme pass. Machado rent richting de bal. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 15:0

69e minuut.
Ciurea rent richting de bal. Chirilă rent richting de bal. Jónás probeert naar een medespeler te passen. Machado is nu in balbezit. Machado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Jónás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Creangă met een sublieme pass. Rognato rent richting de bal. Rognato geeft een lange en hoge pass. Machado maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 16:0

73e minuut.
Dumitrescu is nu in balbezit. Dumitrescu passt de bal zonder na te denken. Machado is nu in balbezit. Machado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 17:0

74e minuut.
Dumitrescu is nu in balbezit. Bogoescu onderschept slim de pass. Bogoescu probeert naar een medespeler te passen. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 18:0

76e minuut.
Ciurea passt de bal met de wreef. Rognato is nu in balbezit. Rognato speelt de bal door. Klungelig pakt Ciurea de bal. Ciurea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Dumitrescu speelt de bal door. Rognato is nu in balbezit. Rognato passt de bal in één keer door. Machado is nu in balbezit. Machado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jónás geeft een lange en hoge pass. Ciurea kopt de bal weg. Machado rent richting de bal. Machado schiet op doel. Kusliy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 19:0

81e minuut.
Maarits geeft een hoge lob. Ionescu kan de bal niet met de borst controleren. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea draait met de bal, schiet en ... Kusliy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 20:0

83e minuut.
Viroli passt de bal met de wreef. Jónás rent richting de bal. Jónás speelt de bal door. Rognato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rognato geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Machado rent richting de bal. Machado draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 21:0

84e minuut.
Wdowiak met een sublieme pass. Rognato met een sublieme pass. Ciurea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciurea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 22:0

86e minuut.
Machado bereikt de bal nog maar net als eerste. Machado passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chirilă de bal. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Dumitrescu met een snelle inworp. Rognato probeert naar een medespeler te passen. Ciurea is nu in balbezit. Ciurea schiet op doel. Łachacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Ramalhete kopt de bal weg. Jónás rent richting de bal. Jónás passt de bal met de wreef. Dumitrescu is nu in balbezit. Dumitrescu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UNIVERSITATEA CRAIOVA 13%, FC Csobotfalva 87%.
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FC Csobotfalva 22:0