Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-21 17:53
  • Competitiewedstrijd: Liga II.01
  • Stadion: Tactical Shield
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 19999
Titanii Mioritici DACIADA
mirror Tactiek ATACLAT
35% Balbezit 65%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
27.5 gemiddelde waardering 56.1
poor Schieten outstanding
average Passen very good
average Verdedigen very good


4e minuut.
De la Guarda kopt de bal weg. Miclea rent richting de bal. Coinac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coinac krijgt een gele kaart. Miclea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Miclea kan niet meer verder spelen. Coinac heeft problemen om de bal te vangen. Bordea komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Grecu kopt de bal weg. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ganea zijn tegenspeler op de grond. Ganea krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Văcăroiu controleert de bal met de borst. Secară probeert naar een medespeler te passen. Bordea geeft de bal voor. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu geeft een hoge lob. Hristu bokst de bal weg. Lindo heeft problemen om de bal te vangen. Vujković is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - DACIADA 0:1

11e minuut.
Vâlcu met een sublieme pass. Văcăroiu is nu in balbezit. Răducanu onderschept slim de pass. Ene is nu in balbezit. Ene schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Dobre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bordea is nu in balbezit. Bordea geeft de bal voor. Ene rent richting de bal. Ene draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Văcăroiu kopt de bal weg. Dobre is nu in balbezit. Dobre passt de bal in één keer door. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bordea geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lindo verovert de bal door een tackle van achteren. Ene rent richting de bal. Ene haalt uit met een fantastische trap. Hristu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - DACIADA 0:2

24e minuut.
Bordea bereikt de bal nog maar net als eerste. Bordea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Răducanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Răducanu haalt uit met een fantastische trap. Hristu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - DACIADA 0:3

29e minuut.
Secară probeert de bal met de borst te controleren. Secară passt de bal zonder na te denken. Bordea probeert naar een medespeler te passen. Răducanu is nu in balbezit. Răducanu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Bordea verovert de bal door een tackle van achteren. Bordea geeft een hoge lob. Vujković is nu in balbezit. Ene verovert de bal door een tackle van achteren. Ene haalt uit met een fantastische trap. Hristu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Bordea passt de bal met de wreef. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindo rent richting de bal. Ene verovert de bal door een tackle van achteren. Ene draait met de bal, schiet en ... Hristu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Dobre passt de bal zonder na te denken. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu geeft de bal voor. Ene springt en kopt de bal. Hristu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - DACIADA 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 82%, DACIADA 18%.
Titanii Mioritici - DACIADA 0:4

49e minuut.
Dobre probeert naar een medespeler te passen. Ene bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Vujković ... Strafschop! Vujković krijgt een gele kaart. Ene is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Răducanu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - DACIADA 0:5

57e minuut.
Piersic bereikt de bal nog maar net als eerste. Grecu is nu in balbezit. Grecu geeft de bal voor. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu schiet op doel. Hristu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bordea probeert naar een medespeler te passen. Răducanu rent richting de bal. Ene rent richting de bal. Ene draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Grumezea speelt de bal door. Dobre rent richting de bal. Dobre passt de bal met de wreef. Ene is nu in balbezit. Ene schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - DACIADA 0:6

71e minuut.
Grumezea geeft een lange en hoge pass. Răducanu kopt de bal weg. Ene rent richting de bal. Ene haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - DACIADA 0:7

78e minuut.
Secară geeft een lange en hoge pass. Ganea kan de bal niet met de borst controleren. Bordea probeert naar een medespeler te passen. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Bordea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bordea probeert naar een medespeler te passen. Răducanu rent richting de bal. Răducanu schiet op doel. Piersic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Titanii Mioritici - DACIADA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Titanii Mioritici 80%, DACIADA 20%.
Titanii Mioritici - DACIADA 0:8