Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 17:54
  • Competitiewedstrijd: Liga II.02
  • Stadion: DANFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37616
DANFC Recolta T. Vladimirescu
cfa mirror Tactiek Creanta
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
21 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
69.8 gemiddelde waardering 69.7
outstanding Schieten excellent
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


4e minuut.
Paraschiv geeft de bal voor. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Olaza geeft een lange en hoge pass. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 1:0

10e minuut.
Lebedev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nitti rent richting de bal. Nesheim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nesheim krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Buia geeft de bal voor. Nesheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger onderschept slim de pass. Reiziger geeft de bal voor. Cavagnari maakt een snoekduik en kopt de bal. Blondel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Pałkus rent richting de bal. Pałkus passt de bal met de wreef. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger schiet op doel. Blondel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 2:0

25e minuut.
Tłusty met een snelle inworp. Novarese bereikt de bal nog maar net als eerste. Novarese passt de bal in één keer door. Mitkov geeft de bal voor. Wultański krijgt zijn hoofd ertegen. Buclea verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Mitkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitkov passt de bal met de wreef. Wultański is nu in balbezit. Wultański geeft een lange en hoge pass. Tłusty maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kyselica geeft een lange en hoge pass. Năstaş rent richting de bal. Lebedev begaat een overtreding. Lebedev krijgt een gele kaart. Năstaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Mitkov met een snel genomen vrije trap. Năstaş springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pałkus verovert de bal door een tackle van achteren. Pałkus probeert naar een medespeler te passen. Nitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nitti geeft de bal voor. Reiziger springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kámen is nu in balbezit. Cavagnari verovert de bal door een tackle van achteren. Cavagnari passt de bal zonder na te denken. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Nitti rent richting de bal. Nesheim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nitti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pałkus zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Reiziger kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nesheim met de inworp. Pałkus rent richting de bal. Met opzet legt Tłusty zijn tegenspeler op de grond. Tłusty krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Mirqasimov geeft een hoge lob. Lebedev onderschept slim de pass. Năstaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Năstaş schiet op doel. Buclea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 2:1

42e minuut.
Kámen geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Năstaş stond buitenspel. Lebedev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nitti geeft een hoge lob. Reiziger springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 34%, Recolta T. Vladimirescu 66%.
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 2:1

48e minuut.
Cavagnari rent richting de bal. Paraschiv is nu in balbezit. Paraschiv geeft een lange en hoge pass. Wultański is nu in balbezit. Wultański draait met de bal, schiet en ... Buclea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Reiziger passt de bal zonder na te denken. Pałkus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pałkus passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Cavagnari de bal. Cavagnari schiet op doel. Blondel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Pałkus met een sublieme pass. Nitti rent richting de bal. Nitti passt de bal in één keer door. Reiziger is nu in balbezit. Reiziger haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Pałkus onderschept slim de pass. Nitti rent richting de bal. Nitti met een sublieme pass. Reiziger rent richting de bal. Reiziger schiet op doel. Blondel bokst de bal weg. Cavagnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavagnari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 3:1

66e minuut.
Nitti rent richting de bal. Nitti speelt de bal door. Paraschiv rent richting de bal. Reiziger verovert de bal door een tackle van achteren. Reiziger draait met de bal, schiet en ... Blondel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mirqasimov is nu in balbezit. Cavagnari onderschept slim de pass. Cavagnari draait met de bal, schiet en ... Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 4:1

69e minuut.
Nitti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pałkus is nu in balbezit. Pałkus geeft de bal voor. Reiziger krijgt zijn hoofd ertegen. Blondel maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Buia verovert de bal door een tackle van achteren. Buia met een sublieme pass. Reiziger bereikt de bal nog maar net als eerste. Reiziger haalt uit met een fantastische trap. Blondel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 5:1

75e minuut.
Năstaş onderschept slim de pass. Novarese rent richting de bal. Năstaş rent richting de bal. Năstaş schiet op doel. Buclea werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 5:2

75e minuut.
Kałuża komt het veld opgelopen. Mateescu komt het veld opgelopen. Saviano komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Paraschiv kopt de bal weg. Daar is Novarese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olaza geeft een hoge lob. Kałuża rent richting de bal. Kałuża schiet op doel. Blondel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Nitti geeft de bal voor. Kámen heeft problemen om de bal te vangen. Kámen met een sublieme pass. Kałuża bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałuża schiet op doel. Blondel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DANFC 39%, Recolta T. Vladimirescu 61%.
DANFC - Recolta T. Vladimirescu 5:2